NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Betsetin mestaruuskilpailun tuloksetBetsetin mestaruuskilpailun tulokset

Betsetin mestaruuskilpailun tulokset

13.10.2014 Kyyjärven kunta/Liikuntatoimi/Niklas Vuorenmäki

Nykypäivänä yritykset tukevat ja kannustavat työntekijöitään entistä enemmän liikumaan terveytensä kannalta riittävästi. Tämä on erinomainen asia ja tässä asiassa meillä Kyyjärvellä tehdään asioita hyvin. Frisbeegolf on hyvin yleinen liikuntamuoto yritysten tykypäivillä. Liikuntatoimi järjestää yrityksille koulutuksia ja kilpailuja lajin parissa aina sopimuksen mukaan. Betsetin meststaruuskilpailut pidettiin 7.10. Raskaan työpäivän päätteeksi paikalle oli saapunut 14 innokasta kilpailijaa.

Kilpailussa pelattiin yksi kierros Harsunkankaan 18 väyläistä rataa ja palkittiin kaksi parasta miesten ja naisten sarjassa. Naisissa palkittiin Heljä Turpeinen sekä Eliisa Löytönen. Miesten sarja oli tiukka ja kärkikamppailu johti aina ns. "sudariin" ts. äkkikuolemaan. Jani Räihä ja Juha Kinnunen olivat 18 väylän jälkeen tasatuloksessa +3. Juha Kinnunen päätti leikin heti 1 väylälle tehdessään Birdien. (1 alle par)

Kuvia löytyy galleriasta

Tulokset ovat katsottavissa TÄSTÄ

Mukava tapahtuma ja näitä toivotaan aina lisää. Mikäli teidän yrityksellä olisi aikeissa pitää tykypäivää ja frisbeegolf tuntisi kokeilemisen arvoiselta, ole allekirjoittaneeseen rohkeasti yhteydessä.

 

Terveisin 

Kyyjärven kunta

Liikuntatoimi