NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Muistathan Ystävänpäivän laskiaisriehan HarsunkankaallaMuistathan Ystävänpäivän laskiaisriehan Harsunkankaalla

Muistathan Ystävänpäivän laskiaisriehan Harsunkankaalla

13.2.2015 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Lauantaina 14.2 järjestetään kyyjärvisten yhdistysten ja kunnan yhteistyönä kaiken ikäisille tarkoitettu ulkoilutapahtuma Harsunkankaan pulkkamäellä.Luvassa on mukavaa ohjelmaa ja maukkaita tarjoiluja ja ennenkaikkea yhdessäoloa.

Kyyjärvinen yhteistyö on tuottanut taas tulosta Ystävänpäivän tapahtuman muodossa. Maakunnan paras pulkkamäki vihitään virallisesti käyttöön heti puoleltapäivin, ja sen jälkeen käynnistyvät Harsunkankaan nappulahiihdot. 

- Sarjat ikäluokille 4-14
- Ilmoittautuminen paikan päällä klo 12:00 alkaen
- Kilpailut alkavat 12:30
- Kaikille osallistujille palkinnot
- Hiihto tapana perinteinen

Nappulahiihtojen jälkeen käynnistyy aikuisväen "ihannehiihtokilpailu", jossa todella vauhti ei ratkaise. 
Lenkin pituus 1,2km (tasainen alalenkki). Lenkille on ennakkoon hiihdetty salainen ihanneaika. Miesten ihanneajan on hiihtänyt kunnanjohtaja ja naisten vastaavasti hänen puolisonsa, Sinikka.

Kilpailijoiden tavoitteena on hiihtää niin lähelle ihanneaikaa kuin mahdollista. Aika voi olla todella mikä vaan. Voi olla esim. että kunnanjohtaja on saanut kesken hiihtolenkin puhelun, ja se on viivyttänyt matkaa? Kuka ties?

Kun kaikki hiihtäjät ovat tulleet maaliin, paljastetaan tavoiteltu aika. Lähimmäksi aikaa hiihtäneet voittavat Kauppakeskus Paletin lahjakortin. Ihannehiihtokilpailuun ilmoittautuminen alkaa klo 12.00. Kisassa ei ole ala eikä yläikärajaa. Tärkeintä on osallistuminen ja liikkuminen. Kilpailu alkaa klo 13.00

Kylätuvan naiset ja nuorten työpaja tarjoavat lapsille laskiaispullaa, makkaraa, mehua ja muurinpohjalettuja. Aikuisille tarjoilut maksullisia, joten varaathan pikkurahaa mukaan. Myynnissä myös pika-arpoja

Tervetuloa Harsunkankaalle sankoin joukoin.