NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Erittäin onnistunut ulkoilutapahtuma HarsunkankaallaErittäin onnistunut ulkoilutapahtuma Harsunkankaalla

Erittäin onnistunut ulkoilutapahtuma Harsunkankaalla

14.2.2015 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Ystävänpäivänä järjestetty Harsunkankaan ulkoilutapahtuma onnistui kaikin puolin yli odotusten. Järjestelyistä vastanneet yhdistykset olivat iloisen yllättyneitä yleisömäärästä ja siitä palautteesta, minkä he tapahtumasta saivat. Jälleen kerran tuli näytettyä toteen, että kyllä Kyyjärvellä osataan, kunhan yhdessä tehdään.

Maakunnan parhaaksi mainittu pulkkamäki oli vihkiäisten kunniaksi saanut lisää turva-aitaa, jolla erityinen nousukaista on erotettu rinteen laitaan. Ainoa turvallisuutta vaarantavia tekijöitä enää ovatkin ne luvattomat hyppyrit, joita aika ajoin pulkkamäkeen rakennetaan. Järjestäjät vetoavatkin vanhempiin, että he valistaisivat lapsiaan näiden hyppyreiden vaaroista. Rinnehän tasoitettiin maansiirtokoneilla viime kesän nimenomaan sitä varten, että se olisi turvallinen kaikenikäisille.

Ystävänpäivän laskiaisriehassa riitti väkeä sekä pulkkamäkeen että nappulahiihtoihin. Aikuisväelle suunnattu "ihanneaika"-hiihto herätti myös kiinnostusta ja osallistujia oli sekä naisten että miesten sarjassa runsaasti. Asenteet olivat kaikilla kohillaan ja tunnelma oli erittäin välitön.

Kaiken kaikkiaan päivä oli onnistunut, ja Harsunkankaalta poistui ihmisiä, jotka olivat saaneet nauttia raittiista ilmasta, Kylätuvan naisten puffetin tarjonnasta, nuorten työpajan paistamista letuista, hyvin järjestetyistä hiihtokisoista ja ennenkaikkea välittömästä ja mukavasta tunnelmasta.

Kaikki paikalla olleet olivat sitä mieltä, että tällaisia koko perheen tapahtumia on syytä järjestää useammin täällä Kyyjärvellä. Yhdistykset ottanevat haasteen mielellään vastaan.