NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
AINA VALMIINA! AINA VALMIINA!

AINA VALMIINA!

1.5.2015 Kyypartio / Eevaliisa Hakola

Huhtikuussa on vietetty partioviikkoa. Kyypartio on tarjonnut partiomaisia kokemuksia ja elämyksiä jo 30 vuoden ajan.
Partiomessu Kyyjärven rannalla 3.5. klo 13.

Tervetuloa siis viettämään kanssamme partiomessua Kivirantaan sunnuntaina 3.5. klo 13. Ollaan siellä järven puolella eli partiomaisesti pihalla. Kaunis sää on laitettu tilaukseen, kirkkokahvitkin maistuvat silloin luonnon helmassa paremmalta.

Kolmenkymmenen vuoden aikana todella moni on ehtinyt tutustua partion toimintaan. Joku on käynyt kerran, parikin. Toinen taas harrastanut vuoden, useammankin. Kaikille meille on jäänyt kokemuksia, muistoja, elämyksiä ehkä välillä pettymyksiäkin. Sitähän harrastukset ja elämäkin välillä on.

Lapsia ja nuoria on ollut mukana kiitettävästi. Aikuisiakin just riittävästi, että lippukunta on pysynyt koko ajan toiminnassa. Jäsenmäärä vuosien varrella on vaihdellut, pienimmillään ollut tusinan verran, enimmillään 80 paikkeilla. Nykytilanteesta kuksa eli jäsenrekisteri kertoo, että on 58 jäsentä, joista 17 on ns. kannattajajäseniä. Hienoa, että toimintaa arvostetaan myös näin kannattajajäsenyyden myötä!

Kyypartio on käyttänyt omaa lippua ja huivitunnusta 20 vuotta. Meillä on tietojeni mukaan ollut 6 eri henkilöä lippukunnanjohtajana. Taustayhteisönä on kokoajan ollut seurakunta ja partiokolomme sijaitsee kirkon alakerrassa. Myös kunta ja muut yhteistyökumppanit ovat tukeneet toimintaamme eri tavoin.

Totuus on kuitenkin se, että ilman Erik ja Riitta Holmbergin vuosikymmenten ansiokasta partiotyötä, ei meillä olisi lippukuntaa nimeltä Kyypartio. Partio on heille elämäntapa ja he ovat ehdottomasti olleet meidän partiolaisten kantava voima koko ajan.  Ja he ovat sitä edelleen, KIITOS! siitä.

Jutun kuva sopinee kynttilöineen kolmekymppisiään juhlivalle kyypartiolle. Kuva on otettu vuonna 2005 kololla, jolloin juhlimme ystävänpäivää ja KyyEkin syntymäpäivää.