NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Ketterä kiipeilijä Hutungissa.
8. luokan retki Jyväskylään8. luokan retki Jyväskylään

8. luokan retki Jyväskylään

27.5.2015 Nopolan koulu/ Annika Mattila ja 8lk

Kahdeksas luokka teki pienen kevätretken Jyväskylään 18.5.2015. Retkeen mahtui paljon mukavaa tekemistä. Linja-automatkakin hyödynnettiin kirjoittamalla retkestä omalaatuinen adjektiivitarina.

Vihdoin koitti se luikkuinen toukokuinen maanantaiaamu, kun Kyyjärven juustoiset kahdeksasluokkalaiset lähtivät rapealle retkelleen kohti Jyväskylää. Linja-autoon kömpivät uneliaat ja karvaiset luokan pojat sekä vaikeat tytöt, jotka ovat hienosti luokan vähemmistönä pärjänneet maukkaiden poikien kanssa jo 8 pitkää vuotta. Reissuun olivat päässeet viisaiden kasien lisäksi heidän kuikuileva luokanvalvojansa Annika, haahuileva kasvatusohjaaja Sirpa sekä kääpiö kuraattori Henna, jotka kaikki olivat oikein hysteerisiä ja mielissään, että saivat osallistua kevätretkelle tämän ihanan ja parrakkaan luokan kanssa.

Luokka oli valmistellut retkeä suunnittelemalla viisaita aktiviteetteja päivän sisällöksi. Aluksi oli suunnitelmissa kokeilla kaupunkisotaa Jyväskylän Megazonessa, jonka jälkeen maistuisivat lihavat pitsat Rossossa nälkäisille pelaajille.

Tämän jälkeen voitokas porukka oli suuntaamassa kohti Hutunkia ja pientä seinäkiipeilyosuutta, jossa jokainen pääsisi kokeilemaan rajojaan ja tuntumaa haastavaan, mutta läskiin liikuntalajiin. Eihän toki Vaajakoskella käynti olisikaan mitään ilman Pandan tehtaanmyymälässä piipahdusta, joten tämäkin ruma vierailu oli saatu mahdutettua päivän ohjelmaan.

Luokka oli halukas vielä kuluttamaan typeriä viikkorahojaan shoppailun merkeissä kaupungilla, joten ennen kotiinlähtöä oli luvassa vielä pysähdys kaupungin ostostarjontaan perehtymistä varten. Tämän jälkeen nokka kohti isoa Kyyjärveä ja kyllä kaseille seuraavana yönä lällärimäinen uni maistui näin vauhdikkaan reissun päätteeksi.

Kaikki saivat myös hellämielisen kokemuksen ja hauskan muiston tästä loppukeväästä kemiallisella porukalla, joka varmasti ilahduttaa ja kantaa meitä kaikkia vielä vuosienkin päästä. Jäädään kuulolle, mitä tämä porukka keksii taas ensi lukuvuonna!