NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Mimi ja Kuku esiintyvät Rientolassa Mimi ja Kuku esiintyvät Rientolassa

Mimi ja Kuku esiintyvät Rientolassa

1.2.2016 Kirjasto / Maarit Ohranen

Parhaat kaverukset Mimi-tyttö ja Kuku-leijona kutsuvat kaikki lapset iloiseen lastenkonserttiin Kyyjärvelle, nuorisotalo Rientolaan tiistaina 2.2. klo 10!

(Huom! Paikka on vaihtunut, aikataulu muutoin ennallaan. Rientolaan mahtuu kaikki Mimin ja Kukun ystävät  paremmin mukaan. Alunperin ilmoitimme esityksen olevan kirjastolla. Nyt oikea paikka on siis Rientola, osoite Tuliharjuntie 41.)

Haluaisitko kukistaa härniäisen, tai toimia hammaslääkärinä, pop-tähtenä, tai posteljoonina? Tule kokeilemaan!
Konsertissa pääset tanssimaan, tapaamaan nukkeystäviä ja ratkaisemaan kiperiä tehtäviä. Ota mukaan oma pehmolelusi.

Tilaisuus on maksuton.

Järjestäjänä Kyyjärven sivistystoimi

Tervetuloa!

"Lastenmusiikkiteatteriduo Mimi&Kukun:n kantavana ajatuksena on lapsen oman ajattelun ja mielikuvituksen aktivoiminen. Lapsi pääsee itse osallistumaan esityksen kulkuun, mikä takaa sen että skeptisimmänkin henkilön sukat pyörivät jaloissa viimeistään esityksen puolivälissä.

Esitykset sisältävät PALJON musiikkia ja käsittelevät päivänpolttavia aiheita kiusaamisesta ja suvaitsevaisuudesta kestävään kehitykseen. Kaikki esityksissä käytettävä musiikki on Mimin säveltämää ja sanoittamaa. Käsikirjoitus ja ideointi ovat Mimin ja Kukun.

Energisellä duolla on takanaan mm. huippusuosittu tv-sarja Pikku Kakkosessa (2008), katsojien toiveesta sarjaa on uusittu lähes vuosittain, livekeikkoja (n. 20 00kpl), kolme studioalbumia ja tv-sarjasta tehdyt dvd:t. Kaksikko on vankkumaton lastensuosikki. Mimi-tytön takaa löytyy muusikko Majka Nurminen ja Kuku-leijonaa esittää näyttelijä Anna Kulmala."

http://www.mimijakuku.fi/mk/