NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kyyjärven yrittäjien kevätkokousKyyjärven yrittäjien kevätkokous

Kyyjärven yrittäjien kevätkokous

1.5.2016 Kyyjärven yrittäjät/ Katriina Oinonen

Kyyjärven yrittäjien kevätkokous pidettiin keskiviikkona Paletin neuvotteluhuoneessa. Paikalla oli mukavasti porukkaa ja kiinnostavia keskusteluja käytiin historiasta ja tulevaisuudesta.

Virallisen kokouksen jälkeen Tapio Heiskanen piti valokuvaesityksen Kyyjärvellä otetuista vanhoista kuvista viimevuosisadan alusta kahdeksankymmentä luvulle. Mielenkiintoisia kuvia nähtiin siitä, miten kunnan elinkeinoelämä on aikojen kuluessa muuttunut. Kyyjärvi on ollut jo varhain tunnettu kievari- ja markkinapaikka. Lisäksi täällä on ollut vaatetehdas, suksitehdas, pellettitehdas ja monta eri sekatavara- ja ruokakauppaa. Paljon on ollut myös erilaisia tapahtumia ja mukavaa on se, että Kyyjärven markkinat, joka on vanha perinne, pidetään edelleen. Innokas talkootyö on ollut kyyjärvisten tapahtumien onnistumisen edellytys ennenkin ja niin myös nykyisin.

Keskusteluissa todettiin, että kunnan ja yrittäjien välinen yhteistyö on hyvä, mutta yrittäjät kaipaisivat aktiivista henkilöä auttamaan yritystoiminnan kehittämisessä. 

Kunta on tämän kevään aikana tekemässä kyselyä yrittäjille, jossa selvitetään tarkemmin yrittäjien toiveita. Kysely tulee sähköpostilla kaikille yrittäjille ja siihen kannattaa vastata, koska sen perusteella kunta osaa miettiä tulevia toimia elinkeinoelämän kehittämiseksi.

Keskustelu oli vilkasta ja tällaisia aktiivisia keskutelutilaisuuksia pitäisi yrittäjäyhdistyksen mielestä jatkossakin järjestää.

Kiitos kaikille osallistujielle! 

 

Aihealueen yhteistyöyritykset

Asennustyö Mikko Ohranen
OH-asennus Osmo Huhtala
Rakennuspalvelu Lautanen
Töpseli ja roikka
Yrityspalvelu Paju
Soinin saneeraus
Tuukkanen
Kyyjärven Osuuspankki
Tulostekniikka
Sigma Trukit Oy
Mediatili
Taipaleen Teräs
Juha Eteläkari
Kunnari_hanke
OivaTyö Oy