NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
KyKy-Betset Kallioranta Open 5.8! - Parit on arvottu ja muuta infoaKyKy-Betset Kallioranta Open 5.8! - Parit on arvottu ja muuta infoa

KyKy-Betset Kallioranta Open 5.8! - Parit on arvottu ja muuta infoa

4.8.2016 Kyyjärven KyKy / Niklas Vuorenmäki

Huomisen KyKy-Betset Kallioranta Openin parit arvottu! Onnettarena toimi Elli Vuorenmäki! Mukaan ilmoittautui 5 nais- ja 8 mies paria. Mukava päivä tulossa, hienoa keliä myös luvattu. Pelit starttaa illasta Leirintäalueella sekä Nopolan koulun biitsi kentillä.

Naisten pelit pelataan Nopolan koulun biitsi kentillä(tulkaa suoraan koululle) ja miesten pelit Kalliorannan Leirintäalueella. Naisten finaali pelataan mahdollisesti leikkarilla. Pelit alkavat klo 17:00, joten pelaajat ajoissa paikalle lämmittelemään, mielellään 16:30. Ilta huipentuu finaaliin n. klo 21:00. Otteluohjelmat ja turnaus säännöt nähtävillä pelikentillä sekä TÄSTÄ!

Leirintäalueen sauna on lämpimänä koko päivän pitkään iltaan asti. Saunasta pääsee suoraan uimaan. Paikalla on myös puffetti, joten pikkurahaa mukaan.

Tapahtuma on avoinna myös katsojille, joten tulukkeehan katsomaan paikallisia rantaleijonia ja -kissoja! Hyvä musiikki soi ja hyvää peliä luvassa pilke silmäkulmassa!

Turnauksessa palkitaan paras pari miesten ja naisten sarjassa. Palkintopöytää on ollut koristamassa: Betset Oy, Kyyjärven PoP Pankki, Paletti Sport, Kyyjärven Sale sekä Kyyjärven KyKy tarjoaa voittajapareille upeat fanihuivit! Kiitos kaikille tavarapalkintoja lahjoittaneille!

Tervetuloa!