NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)

KyKy-Betset Kallioranta Open - Tulokset ja kuvat!KyKy-Betset Kallioranta Open - Tulokset ja kuvat!

KyKy-Betset Kallioranta Open - Tulokset ja kuvat!

8.8.2016 Kyyjärven KyKy / Niklas Vuorenmäki

KyKy-Betset Kallioranta Open - Beach volley turnaus pelattiin perjantaina 5.8 ja samalla vihittiin Kalliorannan leirintäalueen uudet beach volley kentät virallisesti käyttöön. Turnaukseen osallistui 5 nais- ja 8 mies paria. Pelaajia oli saapunut läheltä ja kaukaa, nuoria sekä hieman varttuneempiakin. Parit arvottiin ja tämä järjestely oli omiaan tuomaan jännitystä ja mielenkiintoa peleihin.

Turnauksessa vallitsi erityisen leppoinen tunnelma, musiikki soi, aurinko paistoi ja myös katsojia oli saapunut mukavasti paikalle! Kyvyn kahvio palveli tuttuun tapaan pelaajia ja katsojia. Sauna-Majuri Joona oli lämmittänyt saunaa koko päivän ja se oli juuri sopivan lämpöinen pitkin iltaa aina finaalipelien päättymiseen asti.

Turnausjärjestelyt sujui hyvin ja kiitosta tuli, otetaanhan tästä perinne! Myös risuja tuli, kuten kuuluu. Tästä opimme sen, että ensi vuonna turnaus pelataan kaksi päiväisenä. Ensimmäisenä päivänä naiset ja toisena miehet.

Sitten niihin tuloksiin. Naisten sarjassa finaaliin itsensä olivat taistelleet Heidi Huumarkangas parinaan Suvi Koivusaari, vastaan asettui Annika Pitkänen Alajärveltä sekä Pia Salmi Perhosta. Pelattiin kahdesta voittoerästä. Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä viimeisiin pisteisiin asti, mutta lopulta Annika/Pia kaksikko käänti erän itselleen. Toisessa erässä Pia kirjaimellisesti syötti vastustajan kumoon ja finaalin täten nimiinsä lukemin 2-0 vei Annika sekä Pia. Onnittelut voittaja kaksikolle!

Miesten finaalissa olivat vastakkain Henrik Huumarkangas parinaan Karel Säre, vastassa Niklas Vuorenmäki sekä Mikael Huumarkangas. Kokemus ja pelisilmä vastaan tahto ja tekniikka. Ensimmäisen erän yllekirjoittanut ja Miksu vei nimiinsä selkopistein. Toisessa erässä Henkka ja Karel kiristi nyöriä ja pieniä taktisia nyansseja hiottiin ja täten herrat taistelivat itselleen toisen erän. Viimeinen ratkaiseva 15 pst erä oli luvassa. Takareidet, etureidet ja pohkeet krampissa piti taistella. Toholammilta asti saatiin nitraattia jotta pahimmilta krampeilta vältyttiin. Erä näytti jo selkeästi kääntyvän Nikelle ja Miksulle. Viimeisiin pisteisiin taisteltiin kunnes erä päättyi lopulta Niken ja Miksun voittoon 15-13!

Suur kiitos kaikille osallistujille, talkoolaisille sekä katsojille!

Kiitos vielä palkintojen lahjoittajille: Betset Oy, Kyyjärven PoP Pankki, Paletti Sport, Kyyjärven Sale sekä Kyyjärven KyKy