NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Sisäministeri vierailee "Puistossa tavataan" tapahtumassa su. klo 16.00Sisäministeri vierailee "Puistossa tavataan" tapahtumassa su. klo 16.00

Sisäministeri vierailee "Puistossa tavataan" tapahtumassa su. klo 16.00

4.2.2017 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Sisäministeri Paula Risikko vierailee Kyyjärvellä Kotikylän puistossa järjestettävässä "Puistossa tavataan"-tapahtumassa sunnuntaina 5. helmikuuta klo 16.00.

Tapahtuma on kansalaisjuhla, joka on avoin kaikille. Puistossa on tarjolla POP-pankin sponsoroimia makkaroita, Kylätuvan taitavien naisten leipomaa pullaa sekä kahvia ja mehua.
Tarjolla on myös turvapaikanhakijoiden itsensä valmistamia makuelämyksiä.

Tilaisuuden avaa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Johanna Humalajoki. Musiikkipuolesta huolehtivat mm. Nopolan koulun lapset. Turvapaikanhakijat käyttävät myös puheenvuoron ja esittävät musiikkia. Vastaanottokeskuksen terveiset tuo johtaja Tomi Kuosmanen.

Kansanedustaja Aila Paloniemi on estynyt olemaan paikalla, mutta hän on lähettänyt kirjallisen tervehdyksen, joka luetaan tilaisuudessa. Tapahtuman juontaa Kaisa Tamminen.

Kansalaisjuhla päättyy yhdessä laulettavaan maakuntalauluun.

Tapahtuman on arvioitu kestävän n. tunnin, joten puistosta ehtii hyvin joko kirkossa klo 18.00 alkavaan Juhani ja Jukka Paanasen konserttiin tai sitten liikuntahallilla samalla kellonlyömällä alkavaan I-sarjan kärkiotteluun Kyky-Betset vs. Akaa Volley