NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kunnanvaltuusto päättää tänään koulukeskuksen rakentajasta!Kunnanvaltuusto päättää tänään koulukeskuksen rakentajasta!

Kunnanvaltuusto päättää tänään koulukeskuksen rakentajasta!

15.2.2017 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Kyyjärven kunnanvaltuusto kokoontuu tänään klo 19.00 Kivirannan monitooimitalolle. Kokouksen asialistan merkittävin asia on Nopolan koulukeskuksen rakennusurakoitsijan valinta. Tarjouksia tuli kaikkiaan kuusi kappaletta, ja niistä viisi eteni arviointeihin,

Arviointi suoritettiin maanantaina Kivirannan salissa 27 henkilön voimin. Edustettuina olivat sekä käyttäjät että päättäjät ja sen lisäksi vielä ulkopuolisia asiantuntijoitakin. Tarjouspyynnössä oli määritelty, että laatu, toiminnallisuus ja arkkitehtuuri muodostaisivat 50 % kriteeristön painoarvosta ja kokonaishinta loput.

Lopullisessa pisteytyksessä ykköseksi selvisi kokkolalaisen Mäenpää Rakennus Oy:n ehdotus. Se sai pisteytyksessä eroa toisiin ehdotuksiin erityisesti arkkitehtuurin ja toiminnallisuuden osalta. Kokonaishinta tarjouksessa on 2 940 000€, ja se sisältää myös vanhan koulun purkutyön.

Ohessa voittaneen ehdotuksen luonnos lintuperspektiivistä. Kyseinen ehdotus on päätösesityksenä kunnanhallituksen kokouksessa, joka pidetään ennen kunnanvaltuuston kokousta. Lopullisen päätöksen tekee kunnanvaltuusto.