NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Lasten hiihtokoulu alkaa 31.1!Lasten hiihtokoulu alkaa 31.1!

Lasten hiihtokoulu alkaa 31.1!

1.2.2017 Kyyjärven kunta / Liikuntatoimi / Kyyjärven KyKy / Niklas Vuorenmäki

Lähde mukaan opettelemaan hiihdon alkeita sekä pitämään hauskaa mäenlaskun merkeissä Harsunkankaalla! Tulevana talvena on luvassa runsaasti kilpailutoimintaa hiihdon muodossa lapsille, nyt on hyvä tilaisuus opetella alkeet kuntoon.

Hiihtokoulussa on tavoitteena leikin varjolla opetella hiihdon alkeita ja syventää opittua hiihtotaitoa. Hiihtokoulun jälkeen pidetään hauskaa yhdessä ystävien kanssa mäkeä laskien.

Hiihtokoulu kestää 45 minuuttia, jonka jälkeen mäen laskua yhdessä Harsunkankaan pulkkamäessä. Varaa siis lapsellesi mukaan riittävästi lämmintä vaatetta, juomapullo, varusteet hiihtoa- ja mäenlaskua varten sekä pientä evästä mäenlaskun lomaan.

Hiihtokoulu on tarkoitettu eskari-neljännen luokan lapsille. Myös alle kouluikäiset ovat tervetulleita mukaan, mutta kouluikäistä nuorempien lasten vanhempien on oltava läsnä avustamassa ja kannustamassa.

Paikka ja aika: Harsunkankaan laavu/pulkkamäki. Hiihtokoulu järjestetään alustavasti kolmena tiistai-iltana: 31.1, 7.2 sekä 14.2 klo 18:00-19:15.

Hiihtokoulun vetäjänä toimii Eetu Lakanen Perhosta, mukana hiihtokoulussa, pulkkamäessä ja kannustamassa Kyyjärven Kyvyn juniorijaosto.

Hiihtokouluun ei tarvitse erikseen ilmoittautua mukaan ja toiminta on maksutonta!

Säävaraus, pakkasraja -15! Peruutuksista ilmoitetaan Nopola Newssissä!

Tervetuloa!
Hiihtokoulua yhteistyössä toteuttamassa:
Kyyjärven KyKy
Kyyjärven kunta / Liikuntatoimi