NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)

Kyyjärveläiset juoksivat mainiosti KLL maastojuoksukilpailuissa Kannonkoskella!Kyyjärveläiset juoksivat mainiosti KLL maastojuoksukilpailuissa Kannonkoskella!

Kyyjärveläiset juoksivat mainiosti KLL maastojuoksukilpailuissa Kannonkoskella!

12.5.2015 Kyyjärven kunta/Liikuntatoimi/Niklas Vuorenmäki

KLL:n Pohjoisen Keski-Suomen maastojuoksukilpailut järjestettiin Kannonkoskella 12.5. Kyyjärveltä lähdettiin liikkeelle 12 innokkaan juoksijan voimin.

Kilpailussa oli sarjat 3-9 luokkalaisille. Alakoululaiset juoksivat 1,2 km ja yläkoululaiset juoksivat lenkin kahteen otteeseen eli 2,4 km. Kilpailureitin lähtö oli Kannonkosken urheilukentällä ja kilpailureitillä oli hiekkatietä sekä metsäpolkua. Alakoululaisten sarjoissa palkittiin 5 parasta ja yläkoululaisten sarjoissa 3 parasta. Kyyjärveläiset juoksivat hyvällä menestykellä, sillä mitalisaalis oli seuraava; 1 kulta, 2 pronssia ja 1 viides sija.

7 luokkalaisten poikien sarjassa Aleksi Noponen juoksi kirkkaasti voittoon. Samassa sarjassa Oskari Nissinen juoksi myös menestykseskkäästi neljännelle sijalle.

6 luokkalaisten poikien sarjassa Miko Kostamo kirmasi tiukassa loppukirissä kolmanneksi, toinen sija oli niin lähellä, että maalikamera tarkistus oli tarpeen! ;)

3 luokkalaisten tyttöjen sarjassa Leea Koskelo juoksi väkivahvasti kolmannelle sijalle. Maalissa Leea harmitteli, että olisi ollut vielä paukkuja jäljellä. Saman ikäisten poikien sarjassa Paavo Nissinen juoksi hienosti viidenneksi.

Muutoin jäimme mitalisijojen ulkopuolelle, mutta sarjojen runsaan osallistujamäärän huomioon ottaen olivat sijoitukset todella hyviä. Sarjoissa oli pitkälle toista kymmentä jouksijaa ja yli 10 sijoja ei tainnut juuri olla, joten kaikki kilpailijat voivat olla tyytyväisiä suorituksiinsa! :)

Muita Kyyjärveläisiä juoksijoita oli Santeri Kinnunen, Anna-Sofia Humalajoki, Silja Honkonen, Karoliina Noponen, Albert Humalajoki, Julius Poikola ja Julia Poikola