NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kyyjärvi DGP keräsi runsaslukuisen heittäjäkunnan!Kyyjärvi DGP keräsi runsaslukuisen heittäjäkunnan!

Kyyjärvi DGP keräsi runsaslukuisen heittäjäkunnan!

12.5.2015 Kyyjärven kunta/Liikuntatoimi/Niklas Vuorenmäki

Viikkokilpailut ovat startanneet ja tämän kevään toiset frisbeegolf viikkokilpailut järjestettiin 12.5.

Kilpailut käytiin mukavassa kelissä alun tuulesta huolimatta. Heittäjiä oli Harsulle saapunut 34, ikähaitari lähes 60 vuotta. Frisbeegolf on laji, jossa kaikilla on mahdollisuus harrastaa, saada onnistumisen kokemuksia ja nauttia liikunnasta ikään katsomatta! Paikalla oli runsaasti junioreita ja kokeneemmat pelaajat toimivat varsin esimerkillisesti ohjeistaen ja opettaen nuorempia heittäjiä.

Kilpailussa palkittiin:

2 parasta raakatulosta (eli kuka heitti vähiten heittoja radalla) sekä

2 parasta tasoituksellista tulosta (jokaisella heittäjällä, joka on ollut aiemmin heittämässä viikkokilpailuissa, määräytyy hänelle aiempien heittokierrosten mukaan tasoitus. ts. kaikki pelaavat pelatakseen omaa parasta peliään)

Raakatuloksen kaksi palkittua olivat Joni Oksa sekä Ville Iiruu tuloksella -1. Tasoituksellisen sarjan kaksi palkittua olivat Roni Eteläkari tuloksella -18 ja isä Jarkko Eteläkari tuloksella -8. Tähän väliin voi todeta vanhan sanonnan pitävän paikkansa; pojasta polvi paranee! ;) Roni heitti kilpailussa tuloksen +4, joka on ilmiömäinen tulos. Tämä osoittaa jälleen, että kovalla harjoittelulla tulos on taattu!

Tulokset voit käydä katsomassa TÄSTÄ!

Ps. Muistakaa parikilpailut tulevana lauantaina 16.5 klo 15:00!


Terveisin

Kyyjärven kunta

Liikuntatoimi