NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kyyjärven ympäripyöräily 24.5 klo 10-12 alkaen! - THE Matti race EDITION!Kyyjärven ympäripyöräily 24.5 klo 10-12 alkaen! - THE Matti race EDITION!

Kyyjärven ympäripyöräily 24.5 klo 10-12 alkaen! - THE Matti race EDITION!

21.5.2015 Kyyjärven kunta/Liikuntatoimi/Niklas Vuorenmäki

Kyyjärven kunta, Karstulan tiepalvelu sekä Kumpulan Kyläyhdistys RY järjestävät yhteistuumin Kyyjärven ympäripyöräilyn osana Kyyjärvi-Perho pyöräilyottelua. Liikunta tapahtumassa on tarkoitus polkaista Kyyjärven ympäri. Reitti on merkitty opastekyltein ja reitillä on kiinteitä huoltopisteitä, joissa on tarjolla juomaa, pientä purtavaa, suolaista ja jokaiselle osallistujalle tarjotaan jäätelöt. Huoltoauto seuraa mukana. Huoltoauton kyytiin mahtuu, jos matkan aikana ilmenee ongelmia. Kyyjärvi kierretään myötäpäivään. Tänä vuonna tapahtumassa on käytössä myös kilpailukello. Pyöräilykortit voi palauttaa pankin pihalla olevaan palautuslaatikkoon!

Kilpailukello käynnistetään valtakunnan aikaan klo 10:00. Jokainen kilpailija kirjoittaa lähtöpaikalla olevaan listaan nimensä ja lähtöaikansa, sekä maaliin tultuaan maaliintuloaikansa.

Tapahtumassa palkitaan kahdella tavalla menestyneitä osallistujia! Palkintona 2x20€ Paletin lahjakortteja.

1. Lähimmäksi ihanne-aikaa pyöräillyt (Painotettakoon tässä vaiheessa, että tämä ei ole nopeuskilpailu, sillä tähän aikaan kun matkaa taitetaan niin matkan varrella saatetaan ihastella Pölkin kylän laakeaa järvimaisemaa ja vierailu Kumpulan koululla saattaapi venähtää kuunnellessa koko Kumpulan kylähistoria...)

2. Kilpailun Suojelijana toimii Kyyjärven koululla matemaattisten aineiden opettajan virkaa hoitava Matti "Watti" Miettinen! Matti on harrastanut maantiepyöräilyä harraste mielessä vuosia. Kunto on rautainen, katsotaan löytyykö Matille päihittäjää. Toinen tapahtumassa palkittava henkilö on siis se, joka polkee lähimmäksi Matin aikaa! (Tai kenties polkee Mattia nopeammin? Matti on isoon ääneen uhonnut kiertävänsä järven ympäri alle tuntiin! ;)

Tapahtuma-aika

Kyyjärven ympäripyöräily järjestetään sunnuntaina 24.5.2015 liukuva lähtö klo 10.00-12.00 välisenä aikana pankin pihasta. Reittikartat jokainen saa itselleen lähtöpaikalla. Huoltoauton numero näkyvissä reittikartassa. Huoltoautoon voi ottaa yhteyttä tapaturmien, pyörän rikkoutumisen tai muun reitin syyn ilmetessä!

Tarjoilut Tuliharjussa päättyvät klo 12:30. Kumpulan päässä tarjoilut lopetetaan klo 15:00.

Reitti

Pankin piha - Tuliharjuntie - Pölkintie - Ohramäentie - Kumpulantie - Jyväskyläntie (Tai Pietari Brahen tie ns. kaatopaikantie) - Honkalehdontie - Pankin piha

Reitin pituus: 35 km

Pietari Brahentietä pitkin: 36 km

Huoltopiste 1: Tuliharjussa - Tarjolla on mehua, banaani sekä suolakurkkua ilmaiseksi osallistujille.

Huoltopiste 2: Kumpulan koululla - Kumpulan kyläseuran väki tarjoilee mehua, kaikille osallistujille jäätelöt sekä vesitäydennys. Koululla tarjolla makkaraa ja pulla kahvit pientä korvausta vastaan. Joten varaathan pientä rahaa mukaan. Samassa yhteydessä mahdollisuus WC:n käyttöön.

Osallistujat taittavat matkaa itselleen sopivalla vauhdilla. Risteyksissä on opastekyltit. Reiteillä ajetaan kevyenliikenteenväylillä ja maanteillä muun liikenteen mukana, joten osallistujien on aina muistettava noudattaa liikennesääntöjä ja yleistä varovaisuutta. 

Muuta huomioitavaa

Osallistujat ovat vakuutettuja Kyyjärven kunnan toimesta.

Kaikkien tapahtumaan osallistuvien on käytettävä asianmukaista pyöräilykypärää.

Huomioliivi on myös suositeltava.

 

Terveisin

Kyyjärven kunta

Liikuntatoimi

Niklas Vuorenmäki

044 259 4997