NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Porkkanaherkkuja ja kahvimaalaustaPorkkanaherkkuja ja kahvimaalausta

Porkkanaherkkuja ja kahvimaalausta

9.11.2015 Aluetaiteilijahanke / Laura Hetemäki / M.O.

Porkkana Taide Kahvila tulee Kyyjärven Nuorisotalolle Ravintolapäivänä 21.11.!

Porkkana Taide Kahvila on aluetaiteilija Laura Hetemäen sekä Karstulassa asuvien Mirva Kantasen ja Ronja Hakalehdon perustama pop up -kahvila. Kahvila järjestettiin ensimmäisen kerran viime keväänä valtakunnallisena ravintolapäivänä Karstulan Kansalaisopistolla, Hetemäen työhuoneella. Ravintolapäivä on valtakunnallinen tapahtumapäivä, jolloin kuka tahansa voi perustaa oman kahvilan tai ravintolan.

Porkkana Taide Kahvilan idea syntyi kun kaverukset toivoivat alueelle mukavaa paikkaa, jossa voisi viettää leppoisan kahvihetken, nauttia edullisista kasvisherkuista sekä taiteesta. Ensimmäinen kahvila oli hyvin suosittu ja se sai jatkoa viime elokuussa Karstulan Käsityötalolla.

Kolmas Porkkana Taide Kahvila järjestetään 21.11. kello 12-15 Kyyjärven Nuorisotalolla. Tällä kertaa Porkkana Taide Kahvilaa järjestävät  Laura Hetemäen kanssa kyyjärveläiset nuoret Milja Halmesaari ja Iida Patovisti. Luvassa on jälleen makoisia kasvisherkkuja ja taidetta. Taiteen tekemistä pääsee kokeilemaan taidepajassa, jossa ovat vieraina kuntataitelijat Johanna Juvonen ja Biagio Rosa Petäjävedeltä. He opastavat kahvimaalausta.Susanna Leppäsen esittää lauluja Kantelettaresta kello 13 alkaen.  Mukana kahvilassa myös Kyyjärven 4H, jonka pisteessä pääsee askartelemaan kipsistä.

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan, taiteilemaan ja askartelemaan!

Kuvateksti: Porkkana Taide Kahvila järjestettiin viime elokuussa Karstulan Käsityötalolla. Aluetaiteilija Laura Hetemäen taidepajassa pääsi kokeilemaan sokerimarmorointimaalausta ja monotypioiden tekemistä.

Porkkana Taide Kahvila on osa Kyyjärvellä käynnissä olevaa Aluetaiteilijahanketta. Lisätietoa hankkeesta löydät täältä:http://www.karstula.fi/vapaa-aika/kulttuuri/aluetaiteilijahanke/

Lisätietoa Ravintolapäivästä:
http://www.restaurantday.org/fi/
https://www.facebook.com/ravintolapaiva

Tutustu Petäjäveden, Keuruun ja Multian kuntataitelijoihin Johanna Juvoseen ja Biagio Rosaan täältä:

https://www.facebook.com/kuntataiteilijat