NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Laura Hetemäki vieraili kuntataiteilijakollegoiden Johanna Juvosen ja Biagio Rosan luona Keuruulla viime heinäkuulla. Kuntataiteilijat virittelevät yhdessä verkkoja taidepolulle. Nyt Juvonen ja Rosa tulevat vastavierailulle Porkkanataidekahvilaan.
Porkkana taidekahvila, tule tutustumaan ja kokeilemaan maalausta kahvillaPorkkana taidekahvila, tule tutustumaan ja kokeilemaan maalausta kahvilla

Porkkana taidekahvila, tule tutustumaan ja kokeilemaan maalausta kahvilla

18.11.2015 Kulttuuritoimi Suvi Kantonen

Muistutuksena vielä, että lauantaina 21.11 klo 12-15 kannattaa tulla Kyyjärvelle Nuorisotalo Rientolaan. Luvassa on porkkana taidekahvila, sekä taidepaja, jossa askartelua ja tottakai kahvilassa herkkujakin tarjolla.

Pääset kahvinautinnon lisäksi kokeilemaan maalausta kahvilla. Mukaan ovat lupautuneet myös kuvataiteilijat Johanna Juvonen ja Biagio Rosa Petäjävedeltä. Molemmat ovat jo pitkään työstäneet maalauksia kahvilla. Kyyjärvellä opettajana toimii myös aluetaiteilija Laura Hetemäki, joka on toiminut yhteisesti Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnissa kohta vuoden Opetus-ja kulttuurimimisteriön myöntämän hankkeen avulla. Tämä hanke alkaa olla loppusuoralla, joten tulkaahan keskustelemaan hankkeen sisällöstä ja aikaansaannoksista. Laurahan on opastanut taiteen saloihin ja eri tekniikoilla mm. Touhulassa, kirjastolla, Betsetillä, Kylätuvalla ja koululla. 

Ylläoleva kuva on viime heinäkuulta, jolloin Laura Hetemäki vieraili kuntataiteilija Johanna Juvosen ja Biagio Rosan luona Keuruulla. Kuntataiteilijat virittelevät yhdessä verkkoja taidepolulle. Nyt Juvonen ja Rosa tulevat vastavierailulle Porkkanataidekahvilaan.