NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Tässä muotia parin vuoden takaa Paletin silloisessa muotinäytöksessä.
Naisia hemmotellaan PaletissaNaisia hemmotellaan Paletissa

Naisia hemmotellaan Paletissa

4.5.2016 Kauppakeskus Paletti. Suvi Kantonen

Tulevan viikonvaihteen aikana hemmotellaan naisia oikein kunnolla Kyyjärven Kauppakeskus Paletissa. Perjantaina Naisten illassa tuote-esittelijöitä, elävää musiikkia ja muotinäytös, sekä liikkeiden mukavia tarjouksia ja tietysti arvontaa.

Tenoriluutnantti Raimo Salon musiikin tahdeissa nähdään perjantaina kolmeen eri otteeseen kevään uusimmat muotivirtaukset. Lavalla Kauppakeskus Paletin aulassa HET-teatterin naiset esiintyvät klo 18.30 Paletti-Sportin asuissa, klo 19 on vuorossa Boutique Minnan asusteita ja klo 19.30 nähdään vielä otos Marimekon asusteista. Toki Raimo Salo esiintyy sitten muutenkin illan aikana tarjoten asiakkaille mahdollisuuden hyvän musiikin parissa päästä tutustumaan Paletin liikkeiden ja tuote-esittelijöiden tuotteisiin.

Paletin aulassa on 6.5 perjantaina klo 18-21 esillä naisten alusasuja, joita esille ja sovitukseen tuovat Ella Noora ja Virpi Humppi Karstulasta. Neenuska lasten asusteita ja pipoja tuo paikalle Hilla Saarijärveltä. Itsnäiset Herbalife jälleenmyyjät Tiina Väliaho ja Susanna Österlund tulevat Soinista kertomaan ravintoon liittyvistä mahdollisuuksista. Kyyjärven naisyrittäjiäkin on mukana,For Ever tuotteita esittelee Katariina Vasalampi , Parturi-Kampaamo Unelman Miia Takala auttaa  kulmien muotoilussa ja värjäyksessä,  Irma Pölkki kertoo  puolestaan mm. Aloedermar hyvinvointituotteista. Oriflamen tuotteita edustavat Jaana Honkanen , sekä Sanna-Liisi.

Iittala Outletin myymälässä opastetaan eri puutarhavälineiden käyttöä. Puutarhavälineistä onkin luvassa hyviä tarjouksia. Iittalan Kastehelmikampanjaan kannattaa myös samalla tutustua tarkemmin. Marimekko antaa kaikille Naisten illan aikana asioineille -10 % alennuksen kaikista tuotteista. Lisäksi 50 euron ostoksista luvassa yllätyslahja. Pentikin liikkeessä on viikonlopun ajan mm. kattauskilpailu ja runsaasti erilaisia kukka-asetelmia,sekä kimppuja ja lahjavinkkejä. Illan aikana voi pysähtyä vaikkapa kakkubuffetille Kahvila Amoriin, samalla voi kurkistaa hurjat tarjoukset Paletti-Sportista ja Boutigue Minnan vaateliikkeen osalta.

Salessakin asioidessa perjantain Naisten illan aikana on syytä säilyttää 20 euron arvoiset kassakuitit, nimittäin sillä pääsee osallistumaan "selviytymispaketin " arvontaan.

Kylpylä Peurunka on tarjoamassa jollekin onnekkaalle myös  2-hengen kylpylälahjakorttia, joka arvotaan Naisten iltaan osallistuneiden kesken. Lahjakortin arvo 179,00

Nyt siis vain liikkeelle ja viettämään mukavaa iltaa Kauppakeskus Palettiin. Äitienpäiväkin on samana viikonloppuna, joten kannattaa lähteä katsomaan kauempaakin, mitä kaikkea Paletissa on tarjolla.