NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Touhua MetsäkartanollaTouhua Metsäkartanolla

Touhua Metsäkartanolla

21.5.2016 Nopolan koulu / Kaisa Tamminen

Neljäs leirikoulupäivä oli perin toimelias. Sää suosi, oli poutaa, aurinkoistakin. Tosin tuuli oli aika vilakkaa.

Tänään meillä oli kipsinaamioiden tekemistä. Kipsinaamio oli rentouttava. Tuntui kuin naamassa olisi ollut limaa. Sitä oli hauska tehdä kavereille. Meitä ohjasti Teemu ja Ville toimi apurina. (Julia, Noora A. ja Laura)

Ruokailun jälkeen olimme seinäkiipeilyssä. Se oli hauskaa ja saimme uusia kokemuksia. Se oli 13 metriä korkea ja monet pääsivät jopa ylös asti. Alastulo oli hauskaa, koska sai pomppia alas. (Severi ja Viljami)

Teemu vei meidät opettelemaan tukkilaistaitoja. Ensimmäiseksi koko luokan piti tasapainotella mahdollisimman kauan tasapainolaudan päällä. Pysyimme siinä noin 15 sekunttia. Sen jälkeen menimme rantaan. Matkalla sinne näimme kyykäärmeen. Rannassa tasapainottelimme vedessä olevan tukin päällä. Se oli vaikeaa. (Maija ja Linnea)

Illalla Laonikos vei meidät turvekammiin. Tarjolla oli makkaraa, leipää, mehua ja kahvia. Lauloimme laukuja ja leikimme leikkiä. Silja, Mette, Eerika ja Saana tekivät tanssi- ja lauluesityksen. Sitten lähdimme kotiin. (Eerika, Mette, Noora ja Saana)