NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kyyjärven ympäripyöräilyn tuloksia! - Pyöräilykorttien palautusKyyjärven ympäripyöräilyn tuloksia! - Pyöräilykorttien palautus

Kyyjärven ympäripyöräilyn tuloksia! - Pyöräilykorttien palautus

23.5.2016 Kyyjärven kunta/Liikuntatoimi/Niklas Vuorenmäki

Kyyjärven ympäripyöräily pyöräiltiin tänä vuonna aurinkoisessa säässä. Tapahtumassa riitti osallistujia ja Matti oli luvatusti saapunut paikalle kirittämään. Muistutuksena vielä, että muistathan palauttaa pyöräilykorttisi kunnan toimistolle perjantaihin 27.5 mennessä!

Kyyjärven ympäripyöräilyyn osallistui tänä vuonna 44 pyöräilijää ja varmasti oli paljon osallistujia, jotka eivät kirjoittaneet nimeään listaan. Osallistuja määrä on nousujohteinen, joten ensi vuonna taas isommalla porukalla liikkeellä. 

Kello 10 aikaan alkoi pankin edessä käydä kuhina, ei ainoastaan pyöräilijöistä vaan myös Matti "Watti" Miettisen fanijoukot olivat saapuneet paikalle, kannustajia oli parhaimmillaan päälle toistakymmentä. Entiset oppilaat olivat muistaneet Mattia monenlaisilla lahjoilla. Tänä vuonna Matti ei aivan saavuttanut maagista tunnin rajaa. Matkaan kului tänä vuonna 61 minuuttia ja 36 sekuntia. Syynä tähän puolentoista minuutin ajan lisääntymiseen ei missään nimessä ole kunnon huonontuminen, vaan edellisen illan viimeistelyt! Rauhallisesti otettiin. Viime vuoden aika 59.53 ja keskisyke 185, tänä vuonna em. ajalla keskisyke 163. Ensi vuonna Matti lupasi korjata vahingon ja alittaa tunnin usealla minuutilla!

Tänä vuonna myös yllekirjoittanut kävi kiertämässä lenkin ja kiitos sen mahdollistamisesta Sara Ohranen ja matkaseurasta Tomille sekä Matille!

Pyöräilyssä palkitaan kaksi tulosta. Toinen tulos, joka oli lähimmäksi Matin aikaa ja toinen palkinto jaetaan henkilölle, joka polki lähimmäksi ihanneaikaa, eli 2 tuntia ja 22 minuuttia. Palkintona molemmille jaetaan 20€ arvoinen lahjakortti kauppakeskus Palettiin.

Lähimmäksi Matin aikaa polki Heikki Hänninen ajalla 1 tunti ja 20 minuuttia. Lähimmäksi ihanneaikaa polki Huumarkankaan duo Jere ja Aki, taittaen matkan aikaan 2 tuntia ja 20 minuuttia. Onnittelut voittajille ja lahjakortit ovat noudettavissa Seponkullasta!

Kiitokset vielä Kumpulan kyläseuran väelle tarjoilusta ja Karstulan tiepalvelulle hyvästä huolenpidosta! :)

ERITYISKIITOS Keski-Suomen ELY keskuksen tiehoito-osastolle siitä, että ette olleet tänä vuonna edellisenä iltana lananneet tietä perunapelloksi! :D

Lisäkuvia galleriassa.


Terveisin

Kyyjärven kunta

Liikuntatoimi

Niklas Vuorenmäki