NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Marttojen pihasuunnitteluilta Taina ja Alpo Noposella 3.5.2016Marttojen pihasuunnitteluilta Taina ja Alpo Noposella 3.5.2016

Marttojen pihasuunnitteluilta Taina ja Alpo Noposella 3.5.2016

15.5.2016 Kyyjärven martat/Jaana Honkanen

3. toukokuuta saimme viettää upeaa alkukesän iltaa auringonpaisteessa, leppoisissa tunnelmissa Taina ja Alpo Noposen pihapiirissä Tuliharjuntiellä. Innokkaita pihaihmisiä oli kokoontunut Kyyjärven Marttojen kutsumana paikalle yli 80 henkeä. Illan alussa Marttojen puheenjohtaja Päivi Lehtinen toivotti kaikki tervetulleeksi tapahtumaan. Samoin talon emäntä Taina toivotti omasta puolestaan kaikki viettämään leppoisaa iltaa puutarha-asioiden ja yhdessäolon merkeissä.
Lapsille Satu ja Noora Kainu olivat askarrelleet valmiiksi sanomalehdistä tehtyjä ruukkuja, joita paikalla olleet lapset saivat täyttää mullalla ja kylvää niihin kukan tai yrttien siemeniä. Taina puolestaan järjesti pihallaan istutusnäytöksen pesäkuusien kera. Taina kertoili samalla, kuinka erilaiset havukasvit ja kivet tuovat istutuksiin ryhtiä ja näyttävyyttä. Paikalla olleet saivat myös kuulla, mitä kaikkea heidän nykyisen kotinsa pihapiiriin on suunnitteilla. Kovasti siellä on kaivuri viime aikoina pörissytkin Tainan antaessa ohjeita.
Illan päätteeksi emäntä laittoi vieraat piirtämään jokaisen oman lempikukkansa ja laulamaan Tainan lempilaulun Orvokkini tummasilmä. Ilta sujui arvontapalkintojen jaon merkeissä ja kahvia herkkujen kera nautiskellen. Suurkiitokset Tainalle ja Alpolle mukavasta illasta sekä kiitos kaikille yrityksille, jotka lahjoititte palkintoja arvontaan.

Illan tunnelmia lisää kuvissa.

Ps. Tervetuloa mukaan tutustumaan jatkossakin Marttojen tapahtumiin. Niistä tiedotamme täällä www.nopolanews.fi sivuilla sekä Kyyjärven Martat-Facebook-sivuilla.
kuvat Anne Mietala Viispiikkinen