NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
PÄIVÄKERHOASIAAPÄIVÄKERHOASIAA

PÄIVÄKERHOASIAA

3.1.2017 Kyyjärven seurakunta / Minna Erkkilä

Seurakunnassamme on harvinaisen suuri joukko 3-vuotiaita eli vuonna 2013 syntyneitä lapsia, peräti 19 lasta.

Viime keväänä lapsi- ja nuorisotyön johtokunta lakkautti 3-vuotiaiden kerhon kokonaan, koska heitä kävi kovin vähän kerhoissa.  Nyt on kuitenkin niin suuri ikäluokka tuossa iässä, että voisi olla mahdollista saada heistä ryhmä kokoon?

Nyt perustetaan siis ihan oma kerhoryhmä kolmevuotiaille, joka kokoontuu torstaisin klo 13-15. Samaan ryhmään ei tule isompia lapsia esim. samasta perheestä eikä 3-vuotiaita sijoiteta lisäksi isompien lasten ryhmään. Jos lapsi ei halua jäädä kerhoon ilman vanhempaa tai muuta aikuista, hänen kannattaa ensisijaisesti osallistua avoimen kerhon toimintaan, joka on tarkoitettu sekä aikuisille että lapsille.

Ilmoittautumisia 3-vuotiaiden kerhoon otetaan vastaan tammikuun 10. päivään saakka p. 045-129 1621/Minna. Jos vähintään viisi lasta olisi tulossa, kerho alkaa torstaina 12.1.2017.

 

Lasten joulujuhlassa 19.12. vietettiin 3-vuotiaiden synttäreitä ja jokaiselle päivän/vuodensankarille seurakunta antoi lahjaksi "Päivästä päivään" lasten Raamatun. Jos oma lapsesi ei päässyt silloin paikalle, voit noutaa lapsen nimellä merkityn kirjan kirkkoherranvirastosta sen aukioloaikoina ja muulloinkin, kun toimistossa on väkeä paikalla tai sopimuksen mukaan. Neljä kirjaa odottaa noutajaansa.