NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Tuukkasen koti siunattiinTuukkasen koti siunattiin

Tuukkasen koti siunattiin

2.1.2017 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Jenni ja Antti Tuukkasen uusi koti Noposenahossa siunattiin tupaantuliaisseurojen yhteydessä Uudenvuodenpäivänä 1.1.2017

Jenni ja Antti Tuukkaselle valmistui viime vuoden aikana uusi kaunis, keltainen koti Noposenahoon. Se on kauniilla paikkaa, lähellä Antin syntymäkotia.

Kodin siunauksen ja seurapuheen piti Raahen seurakuntapastori Markus Tuukkanen. Markus on Antti Tuukkasen velipoika ja syntyisin Kyyjärveltä, Sinikka ja Martti Tuukkasen poika. Elisa ja Markus Tuukkasen perheen koti on Raahessa.

Jenni ja Antti Tuukkasen kotiin Uudenvuodenpäivänä kokoontui runsaasti väkeä. Markus Tuukkanen seurapuheessaan puhui kolmenlaisesta kodista: ajallisesta, hengellisestä ja iankaikkisesta kodista. Kaikki kodit ovat tärkeitä ja Jumala antaa ne lahjaksi. Me olemme tänään tulleet siunamaan tätä ajallista kotia, mutta emme näitä ulkonaisia seiniä, vaan tämän kodin ja tässä kodissa vierailevia ihmisiä ja heidän elämäänsä. Elämän arjessa me tarvitsemme siunausta, Jumalan voimaa, joka kantaa meitä.

Markus Tuukkanen siunasi Jenni ja Antti Tuukkasen kodin: "Jumala on hyvyydessään antanut teille kodin ja läheiset ihmiset. Siunatkoon kolmiyhteinen Jumala, Isä ja Poika ja Pyhä Henki, tämän kodin ja kaikki, jotka täällä asuvat ja vierailevat."

Tilaisuuden päätteeksi nautittiin talonväen tarjoamat hyvät kahvit ja keskusteltiin vilkkaasti.

Toivotamme Jenni ja Antti Tuukkasen perheelle Onnea ja Taivaan Isän siunausta!