NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kynttilänpäivän perhekirkkoKynttilänpäivän perhekirkko

Kynttilänpäivän perhekirkko

4.2.2017 Kyyjärven seurakunta

Sunnuntaina 5.2.vietetään kirkkovuodessa Kynttilänpäivää ja kansallista juhlapäivää Runebergin päivää. Kyyjärven kirkossa on perhejumalanpalvelus klo 11.

Kynttilänpäivä on perinteisesti esikoululaisten ja heidän vanhempiensa kirkkopyhä, mutta tänä vuonna se on myös Yhteisvastuukeräyksen avauspäivä. Tasavallan presidentti avaa valtakunnallisen keräyksen. Meillä Diakoniatyön johtokunta tarjoaa kirkkokahvit, järjestää arvonnan Yhteisvastuun hyväksi.

Perhekirkossa on pappina khra Olavi Vallivaara, kanttorina Minna Erkkilä. Hän johtaa myös Naisten lauluryhmää, joka laulaa jumalanpalveluksen alussa ja lopussa. Tekstinlukijana on opettaja Eeva Pölkki, esikoululaiset laulavat. Kolehti kohteen esittelee Erik Holmberg, esirukouksen johtaa diakonissa Riitta Kytölä, tervehdyssanat lausuu diakoniatyön johtokunnan edustaja. Tervetuloa juhlaan mukaan!

Kynttilänpäivä onkin oikein juhlasunnuntai Kyyjärvellä, sillä Kansalaisjuhla on Kotikylän puistossa klo 16. Vieraana on ministeri Paula Risikko.

Klo 18 Kirkossa on konsertti. Juhani ja Jukka Paananen Karstulasta laulavat ja heitä säestää Karstulan kanttori Jouni Mäkinen. Kolehti kannetaan yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Samaan aikaan on liikuntahallissa myös jännittävä lentopallo-ottelu. Tervetuloa tilaisuuksiin!