NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kiinnostaako vapaaehtoistyö?Kiinnostaako vapaaehtoistyö?

Kiinnostaako vapaaehtoistyö?

3.10.2017 Mari Autio/MLL

Haluaisitko uuden harrastuksen? Harrastuksen, joka tarjoaa paljon hyviä kokemuksia ja hyvää mieltä? Haluaisitko vaikuttaa siihen, millaista toimintaa Kyyjärvellä on tarjolla lapsille, nuorille ja perheille? Olet lämpimästi tervetullut mukaan MLL:n paikallistoimintaan!

Haemme yhdistykseemme tuoreita ideoita ja uutta tuulta. Osallistua voit omien voimavarojesi mukaan, säännöllisesti tai satunnaisesti. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta yhdistystoiminnasta, vaan aito kiinnostus asiaan on paras ominaisuus.

MLL järjestää erilaisia tapahtumia ja retkiä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Hallitus kokoontuu ideoimaan toimintaansa pääsääntöisesti kerran kuukaudessa, muutaman tunnin kerrallaan. Uudet ideat ja toiveet ovat tervetulleita ja toimintamme kannalta jopa erittäin toivottavia. Yhdessä saamme enemmän aikaan!

Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen tie vapaaehtoistoiminnan parissa. Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä esimerkiksi yllekirjoittaneeseen (puh. 040-8668059) tai nykäise hihasta kun näet MLL:n porukkaa, kerromme mielellämme lisää. Sovitaan yhdessä Sinulle parhain tapa olla mukana toiminnassa!

TERVETULOA, ihan jokainen!