NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Merja Isoniemi täytti 50 vuotta!Merja Isoniemi täytti 50 vuotta!

Merja Isoniemi täytti 50 vuotta!

27.3.2013 Kyyjärven seurakunta/Riitta Kytölä

Outoa on, kun nuori ihminen täyttää 50 vuotta! Nämä sanat tulivat taas mieleen 16.3. lauantaina, kun vietettin Isoniemen Merja 50-vuotisjuhlia. Iloinen puheensorina täytti Merjan kauniin kodin, joka oli kertynyt täyteen sukulaisia ja ystäviä juhlimaan Merjaa.

Merja syntyi Marjatta ja Matti Isoniemen perheen ensimmäiseksi lapseksi 20.3.1963. Seuraavan vuonna syntyi Maarit-sisko, ja vuonna 1979 vielä veli Mika.

Marjatta-äiti muisteli juhlassa Merjan lapsuutta. Selvisi, että Merja ja Maarit olivat lapsena niin aamuvirkkuja, ettei naapurikaan tarvinnut herätyskelloa, kun tyttöjen pellavapäät alkoivat pyöriä pihamaalla jo ennen viittä. Paljastui myös, että tytöt olivat mestareita kaikenlaisten konnankoukkujen keksimisessä. Yksi parhaista oli se, kun kerran oli tullut vieraita ja alettiin tarjoamaan kahvia, mutta kahvilusikoita ei löytynyt mistään. Kaikki lusikat olivat ihmeellisesti hävinneet! Kadonneiden lusikoiden arvoitus ratkesi vasta, kun vieraat olivat jo lähteneet. Kun perheen oma auto käynnistettiin ja lähdettiin ajamaan, tippui pakoputkesta rivi kahvilusikoita maahan! Asialla olivat olleet Merja ja Maarit.

Kevään lapsi Merja on luonteeltaan valoisa. Harvoinpa hänellä myrtsiä ilmettä näkee, vaikka elämä ei aina ole ollutkaan pelkkää auringonpaistetta. Merja on työskennellyt vanhainkodilla, Nopolan koulun keittiöllä, Nopolanewsissa ja Touhulassa.  Merja on kodin perintönä saanut kiitollisen mielen ja luottamuksen Jumalaan.  

Juhlissa laulettiin Minna-kanttorin johdolla päivänsankarille "Sä kasvoit neito kaunoinen" ja yhdessä laulettiin virsiä. Olavi-rovasti piti puheen. Lisäksi syötiin hyvin ja juotiin herkulliset kakkukahvit. Kahvilusikatkin oli tällä kertaa pöydässä, eikä auton pakoputkessa! Syntymäpäivän sankari säteili!

Kiitämme Merjaa mukavista juhlista ja toivotamme jokaiseen päivään Taivaan Isän siunausta!

    Aihealueen yhteistyöyritykset

    Paletti kauppiasyhdistys
    R uusisalo