NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
ERÄKARTANOLLA UUDELLA KOKOONPANOLLA!ERÄKARTANOLLA UUDELLA KOKOONPANOLLA!

ERÄKARTANOLLA UUDELLA KOKOONPANOLLA!

20.3.2013 Erämihet / Matti

Tapahtuu pääsiäis lauantaina, Kokko sytytetään jos syttyy, ainakin savuaa!

La 30.03.2013 klo 18 alkaa taas tapahtumaan, poltetaan kokko, ohjelmassa on lisäksi arvontaa, makkaraa, kahvia, mehua ja musiikkia 5 hengen orkesterilla.

Kannattaa tulla kommentoimaan ja tekemään varauksia, orkesteriporukalla on ihan ensimäisiä esiintymisiä. Varmaan jännittää, jos oikein tukkii anturan alle voi laittaa vaikka tanssiksi, yritetään jättää tilaa kun on näin mainio keli.

Nyt näyttää lunta olevan ainakin riittämiin, senpävuoksi voidaan kokko polttaa, ehkä vähän tarvitsee sytykettä lisää ja saa olla palamistakin. Tervetuloa tapaamaan tuttuja, pitämään hauskaa ja kartuttamaan pohjatonta kassaamme. Kyyjärven Eläkeläiset ry ja Kyyjärven Erämiehet ry.

Taas on ollut monenlaisia tapahtumia, on ollut juhlia ja hiihtoja. Varauslista täyttyy pikkuhiljaa.

Nyt kun tilamme ovat virallisesti valmiit, voimme alkaa käyttämään niitä enenevässä määrin. Varaus asioissa ota yhteyttä, Mattiin 0400685841 niin sovitellaan aikoja ja hintaa. Päärakennuksessa on suurtalous kalusteilla varustettu keittiö, vuokra sisältää ruokailu ja kahvi astiastot. n.120 hengen kokoustila verholla jaettavissa kahteen osaan, tilassa on kiinteällä verkolla varustettu dataprojektori. Oiva kokoustila isommalle ryhmälle. Välimatkatkaan eivät ole esteenä olemme keskellä. Jyväskylä, Kokkola ja Seinäjoki n.120 km. Jos Kahvitusta / Ruokailua tarvitaan yhteistyö kumppanimme hoitaa asian, Kaikki nämä vaatii sovittelua joten ole ajoissa liikkeellä. Paikka on miettimisen arvoinen vaihtoehto.

Kesä on tulossa ja ulkorakennus, varsinainen monitoimitila on nimeä vailla, rakennuksessa on kunnolliset, riistan käsittelytilat kylmiöineen, kookas sauna pesutiloineen ja pienellä keittiöllä varustettu takkatupa 25-30 hengelle, kiinteällä dataprojektorilla. Mainio pienenryhmän koulutukseen. Kumpaakin tilaa on vuokrattu ja vuokrataan kaikille, kaikenlaisia "pippaloita" varten, eikä vuokrakaan ole ollut esteenä.

Julistammekin ERÄKARTANON pienemmälle rakennukselle nimikilpailun. Toimita ehdotuksesi HUHTIKUUN aikana Matin postilaatikkoon. Tuliharjuntie 49 43700 Kyyjärvi kuoreen maininta "NIMI". Ehdotukset osallistuu hirvisäilykkeiden arvontaan ja valitulla nimellä on luvassa erikoispalkinto.

Nimestä päättää seuran johtokunta.

Hyvää kevään odotusta toivoo Kyyjärven Erämiehet ry / Matti Lassila (pj.)