NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Samuel Toivo Johannes on uusi seurakunnan jäsenSamuel Toivo Johannes on uusi seurakunnan jäsen

Samuel Toivo Johannes on uusi seurakunnan jäsen

23.3.2013 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Samuel Toivo Johannes Noponen kastettiin palmusunnuntain aattoiltana 23.3.2013 Kyyjärven kirkossa.

Samuel Toivo Johannes Noponen syntyi 18.2.2013 Keski-Suomen Keskussairaalassa Jyväskylässä. Hän oli syntyessään 4200 grammaa painava ja 53 cm pitkä. Samuel on Tuula ja Timo Noposen perheen 15.lapsi. Kasteen Kyyjärven kirkossa toimitti khra Olavi Vallivaara, joka on kastanut perheen kaikki muutkin lapset. Kanttoreina toimivat sisarukset Hanna Noponen ja Anna-Maria Koskelo, Saara Noponen soitti huilua ja kastejuhlan päätteeksi kaikki sisarukset lauloivat yhdessä. Kummeiksi oli kutsuttu Marjo ja Petri Kotilainen Kannonkoskelta, Laura-Kaisa Paimen Alajärveltä sekä Ari-Pekka Tuukkanen Kyyjärveltä. Mukana olivat kaikki sisarukset, pappa Heikki ja Marjatta, lastenlapsia ja muita läheisiä. Heikki pappa saikin kaiman. Hän on viralliselta nimeltä Toivo Henrik.

Kastejuhlaa jatkettiin kotona Eetuntiellä. Samalla juhlittiin Tuulan ja Timon 30-vuotishääpäivää. Kastejuhla oli samalla koko perheen kiitosjuhla.

Samuel Toivo Johannes Noposesta tuli kasteessa seurakuntamme uusi jäsen. Toivotamme hänelle ja koko perheelle Onnea ja Taivaan Isän siunausta!

    Aihealueen yhteistyöyritykset

    PJM Monituotanto Oy
    Paletti kauppiasyhdistys
    Karstulan Lukio
    Iittala
    Ruokala Margit