NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kyyjärven kunnankirjaston kysely 2.-30.4.2013Kyyjärven kunnankirjaston kysely 2.-30.4.2013

Kyyjärven kunnankirjaston kysely 2.-30.4.2013

2.4.2013 Kirjasto / Maarit Ohranen

Osallistu ja vaikuta! Mielipiteesi on meille tärkeä.

Kirjastokysely on päättynyt 30.4. Kiitokset kaikille kyselyyn osallistuneille! Raportoin kyselyn tuloksista myös NopolaNewsin kautta, kun vastaukset on analysoitu. Aurinkoista kevättä! Tavataan kirjastossa!

Tahdomme kehittää Kyyjärven kirjaston toimintaa ja tiedottamista entistä paremmaksi. Autathan meitä, osallistumalla kirjaston kyselyyn. Vastaaminen kestää noin viisi minuuttia.

Toivomme vastauksia kaikilta 16-vuotta täyttäneiltä kyyjärveläisiltä; mukaan lukien kuntalaiset, jotka eivät ole kirjaston asiakkaita. Myös 16-vuotta täyttäneiden ulkopaikkakuntalaisten, Kyyjärven kirjaston asiakkaiden, toivotaan osallistuvan kyselyyn.

Vastaukset käsitellään nimettöminä. Sähköiseen kyselylomakkeeseen pääset tästä linkistä:

(Sama linkki löytyy myös kirjaston kotisivuilta.) Kyselyyn voit osallistua vaihtoehtoisesti täyttämällä paperisen lomakkeen, joita on jaossa kirjastossa ja Kylätuvalla. Riittää, kun vastaat kyselyyn kerran.

Vastanneiden kesken arvotaan 50 €:n arvoinen lahjakortti Kauppakeskus Palettiin. Arvontaan voit osallistua täyttämällä erillisen arpalipun kirjastossa tai Kylätuvalla. Arpaliput käsitellään erillään itse kyselystä.  

Kyselyyn ja kirjaston toimintaan liittyvissä kysymyksissä Sinua opastetaan kirjastossa, p. 044 459 7060 / Koulutie 4, kyykirja@kyyjarvi.fi.

P.S. Tämä kysely on samalla osa Seinäjoen ammattikorkeakouluopiskeluni opinnäytetyötä.