NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kodin ja koulun välinen yhteistyöKodin ja koulun välinen yhteistyö

Kodin ja koulun välinen yhteistyö

6.4.2013 Perusopetus / Sanna Honkonen

Tervetuloa suunnittelemaan kodin ja koulun välistä yhteistyötä to 25.4.2013 klo 17.30 Nopolan koululle biologian luokkaan.

Kodin ja koulun välisen yhteistyön onnistumiseen tarvitaan tiivistä ja avointa huoltajien, oppilaiden ja koulun välistä toimintaa. Nopolan koulun oppilaiden huoltajat ja henkilökunta kokoontuivat yhteiseen vanhempainiltaan 19.3.2013 ideoimaan kodin ja koulun yhteistyön kehittämistä. 

Vanhempainillan vieraana oli Paula Savela Jyväskylästä. Hän kertoi vanhempaintoimikunnan / - yhdistyksen toimintamuodoista ja keinoista yhteisöllisyyden lisäämiseksi. Illan aikana kerättiin vanhempien ja henkilökunnan ajatuksia siitä mitä vanhempaintoiminta voisi meidän koululla olla. Esille nousi monia hyviä ideoita, joiden toetuttamista päätettiin lähteä yhdessä suunnittelemaan. 

Esille nousseita ajatuksia olivat mm. perheiden ja koulun yhteiset tapahtumapäivät, jolloin yhdessä tekemisen meininki lisää yhteisöllisyyttä ja enneltaehkäisee kiusaamista,  yhteisten pelisääntöjen miettminen -koulun järjestyssääntöjen päivittäminen, koulun viihtyisyyden lisääminen ja vanhempien ajatusten ja toiveiden huomioiminen koulussa, tiedottaminen ja vaikuttaminen päätöksentekoon.

TERVETULOA KÄYNNISTÄMÄÄN VANHEMPAINTOIMINTAA NOPOLAN KOULULLE TO 25.4.2013 KLO 17.30! 

 

-Nopolan koulun väki-