NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Amazing Kyyjärvi -Seikkailuleiri nuorilleAmazing Kyyjärvi -Seikkailuleiri nuorille

Amazing Kyyjärvi -Seikkailuleiri nuorille

17.9.2013 Amazing Lande / Jannina Lahti

Kyyjärvellä järjestetään lauantaina 28.-29.9.2013 maaseudun kehittämishanke Amazing Landen seikkailuviikonloppu. Seikkailua on ollut suunnittelemassa ja tekemässä yhdeksän kyyjärveläistä nuorta. Osallistujia saadaan naapurikunnista. Yhteensä leirillä on yli 30 nuorta.

 

Kyyjärveläiset nuoret ovat kokoontuneet nyt noin kuukauden ajan, suunnitellen ahkerasti monipuolista seikkailuviikonloppua naapurikuntien nuorille. Seikkailuviikonloppu on kaksipäiväinen leiri, jonka aikana vieraillaan LEADER-rahoitustakin saaneella Nurmijoen koululla, käydään pelaamassa paintballia ja korikiipeillään seikkailuohjaajan opastamana. Nuoret ovat ideoineet ohjelmaksi myös uimista, seinämaalausta ja päivän päätteeksi konsertin jonka jälkeen yhdessäoloa jatketaan discon merkeissä.

Suunnitteluryhmässä on ollut nuoria sekä yläasteelta että lukiosta. Suunnittelu aloitettiin mitä villimpien ideoiden heittelystä, ja rajaantui pian selkeäksi suunnitelmaksi seikkailuleirin sisällöstä. Suunnitteluryhmää ovat ohjanneet 4H:n toiminnanjohtaja Katariina Hänninen sekä saarijärveläinen Amazing Lande -hankkeen hankekoordinaattori Jannina Lahti.

Päivän seikkailuohjelma on tarkoitettu ennakkoon ilmoittautuneille leiriläisille, mutta illan päättävät konsertti ja disco ovat kaikille avoimet ja pääsymaksuttomat. Tervetulleita ovat kaikki kyyjärveläiset ja muut Pohjoisen Keski-Suomen kuntien nuoret.

Amazing Lande-hanke on kaksi ja puolivuotinen maaseudun kehittämishanke, joka toteutetaan Pohjoisen Keski-Suomen alueella. Hankkeen rahoittaa Viisari ry.