NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Uusi tiedontuottaja - Arto Hyytiäinen esittäytyyUusi tiedontuottaja - Arto Hyytiäinen esittäytyy

Uusi tiedontuottaja - Arto Hyytiäinen esittäytyy

8.9.2013 Kyyjärven mediamyllärit ry / Arto Hyytiäinen / AT

Kyyjärven mediamyllärit ry myönsi uusia seutukunnallisia tiedontuotanto-oikeuksia kokouksessaan 28.8.2013. Ensimmäisenä esittäytyy saarijjärveläinen Arto Hyytiäinen. Tervetuloa joukkoon!

" Niin.. olen pian jo 50-vuotias ja asun Saarijärvellä, mistä myös syntyisin. Lukion ja armeijan käytyäni urheilujoukoissa tein metsätöitä kaksi vuotta, minkä jälkeen opiskelin metsätalousteknikoksi vuosina 1987 - 1991 Saarijärven metsäkoulussa. En saanut heti alaani vastaavaa työtä, joten menin Efore Oy:lle töihin, missä työskentelin yhdeksän vuotta. 15 kesää olin pienten taimien parissa kahdellakin taimitarhalla: Ahvenlammilla ja Forelia Oy:llä Saarijärven Häkkilässä. Työhistoria vuodesta 2007 löytyy taas Logstor Finland Oy:stä Saarijärveltä.

Free lancer -toimittajana olen ollut seitsemässä lehdessä ja joissakin paikallislehdissä jo yli kymmenen vuoden ajan. Olin myös seitsemän vuoden vuoden ajan Saarijärven Pullistuksen urheiluliitteen päätoimittaja ja nettisivujen päivittäjä. Olen tehnyt myös käsiohjelmia eri tapahtumiin, muun muassa perinteisiin Saarijärven juhannuskisoihin ja Keski-Suomen maakuntaviestiin.

Eforella ollessani kävin myös lehtialaan ja kirjoittamiseen liittyviä kursseja kolmekin kappaletta Metallityöväen opistolla Murikassa Tampereella. Tein myös kahden vuoden verran työpaikkalehteä Eforella. Keski-Suomen Hiihdon historiikki ilmestyi helmikuun alussa 2010, mihin kirjoitin juttuja, valokuvasin ja taitoin vielä kirjan. Tällä hetkellä päivitän Keski-Suomen hiihdon nettisivuja. Itselläni on ollut myös omat, urheilulliset kotisivut jo kahden ja puolen vuoden ajan. Tässä linkki.

Liikkuminen, urheilu on ollut elämässäni sydämen asia. Nuorena harrastin hiihtoa ja juoksua. Juoksusta tuli sittemmin se parempi laji, mistä kertyi viisi SM-mitalia. Maratoneja olen juossut 45 kpl. Ennätys 2.22.13 on vuodelta 1995.

Jokainen kilpailu, maraton oli raadollista, itsensä voittamista. Huoneessani on pokaaleja ja mitaleita sadoittain. Katson niitä päivittäin. Vitriinissä jokaisella on oma mielenkiintoinen tarinansa. Hikeä, verta ja kyyneleitä!

Tätä nykyä viihdynkin hiihtolatujen ja juoksuratojen reunamilla, silti omasta kunnosta yhä ylläpitäen. Katsoa ja ikuistaa tarinoiksi, kun nuoret kilpailevat, jaloa lajia harrastaen ja siitä iloiten."