NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kuntosaliohjausta miehille, naisille sekä senioreille! - Vanhusten viikon kunniaksi seniorit aloittavat jo huomenna 10.10!Kuntosaliohjausta miehille, naisille sekä senioreille! - Vanhusten viikon kunniaksi seniorit aloittavat jo huomenna 10.10!

Kuntosaliohjausta miehille, naisille sekä senioreille! - Vanhusten viikon kunniaksi seniorit aloittavat jo huomenna 10.10!

9.10.2013 Kyyjärven kunta/Liikuntatoimi/Niklas Vuorenmäki

Lihasvoimaharjoittelu on ihmelääkettä! Sen hyöty tuki- ja liikuntaelimistöön ja hengitys- sekä verenkiertoelimistöön on kiistaton! Nyt pääset mukaan kuntosaliharjoittelun maailmaan turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Ohjattut kuntosalivuorot miehille sekä naisille Kivirannassa(monnarilla)

15.10 alkaen

Tiistaisin

Miehet: 17:00-18:30

Naiset: 18:30-20:00

Kuntosalivuorot on tarkoitettu niin aloittelevalle kuntosaliharjoittelijalle, kuin kokeneellekin raudankolistelijalle! Vuorolla tullaan kokeilemaan erilaisia kuntosaliharjoittelumuotoja, jokaiselle jotain periaatteella! Harjoittelussa painottuu voima, kestävyys, liikehallinta ja liikkuvuus ominaisuudet, yksilön toiveet ja ominaisuudet huomioiden! Ohjatusta tunnista peritään ainoastaan kuntosalin käyttömaksu.

 

Ohjattu kuntosalivuoro Senioreille Kivirannassa(monnarilla)

10.10 alkaen

Torstaisin 10:00-11:30

Kuntosalivuorolle voi tulla kuka tahansa kuntotasoon katsomatta! Vuorolla kehitetään lihaskuntoa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Jokainen suorittaa liikkeet omien kykyjen mukaan, saat myös ohjausta omien henkilökohtaisten ohjelmien toteutukseen! Ohjatusta tunnista peritään ainoastaan kuntosalin käyttömaksu.

 

Mikäli haluat lisää perusteluita miksi harrastaa lihasvoimaharjoittelua niin lukaiseppa aiemmin kirjoittamani artikkeli TÄSTÄ

 

Tiedustelut:

Kyyjärven kunnan liikuntatoimi

Niklas Vuorenmäki

Puh: 044-2594997  

S-posti: niklas.vuorenmaki@kyyjarvi.fi