NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Tukkirannassa kotiseuroissaTukkirannassa kotiseuroissa

Tukkirannassa kotiseuroissa

3.11.2013 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Tukkirannassa oli sunnuntaina 3.11.lämpimät kotiseurat. Sinikka ja Eero Ylitalo toivottivat meidät lämpimästi tervetulleeksi ja lämmintä oli, kun huoneet olivat täynnä vieraita.

Kunnanjohtajamme Eero Ylitalo lausui alkusanat ja sitten nautimme tarjoilusta, jota olikin runsaasti. Naisten lauluryhmä lauloi, kirkkoherra Olavi Vallivaara puhui ja toimitti kodin siunaamisen, Eero luki kodin siunaamisen tekstin. Annukka tytär, joka oli vierailulla Toni puolisonsa kanssa, lauloi meille monta kaunista laulua.  Yhdessä lauloimme kanttori Minna Erkkilän säestyksellä. Kiitospuheessa Eero kertoi valmistuneensa hallintotieteiden maisteriksi. Toivotamme Eerolle ja Sinikalle Onnea ja siunausta saavutetusta tutkinnosta sekä elämästä Tukkirannan kodissa ja meidän keskellämme Kyyjärvellä!

Kirkkoherra siunasin Eeron ja Sinikan kodin: "Jumala on hyvyydessään antanut teille toinen toisenne, lapset, läheiset ihmiset ja nyt tämän Tukkirannan kodin Kyyjärvellä. Siunatkoon kolmiyhteinen Jumala, Isä ja Poika ja Pyhä Henki, tämän kodin ja kaikki, jotka täällä asuvat ja vierailevat."

Kiitokset Sinikalle ja Eerolle vieraanvaraisuudesta ja hienosta tilaisuudesta!