NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Tupaantuliaisseurat KoskelollaTupaantuliaisseurat Koskelolla

Tupaantuliaisseurat Koskelolla

17.11.2013 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Lauantai-iltana 16.11.2013 oli Anna.Maria ja Jaakko Koskelolla tupaantuliaisseurat ja kodin siunaaminen.

Lipsutinkujalle nousi vuoden aikana hieno, keltainen, talo Anna-Maria ja Jaakko Koskelon perheelle. Monet työtunnit on perheen isältä ja äidiltä lasten kanssa kulunut omaa kotia valmistaessa. Vaiva ja työ on palkittu, kun saatiin muuttaa omaan uuteen kotiin. Anna-Maria ja Jaakko halusivat kusua kaikkia katsomaan kotiansa ja samalla yhdessä rukoillen, Jumalan sanan ääreen hiljentyen, pyytämään kodillensa Taivaallisen Isän siunausta. Monet olivatkin vastaanottaneet kutsun ja talo oli täynnä vieraita. Onnen ja siunauksen toivotukset kuuluivat vieraiden  suusta

Kirkkoherra Olavi Vallivaara toimitti kodin siunaamisen ja piti seurapuheen. Hän mainitsi mm. Koti on suuri Jumalan lahja niinkuin kodin jäsenet: äiti, isä ja lapset. Paljon on kiitoksen aiheita Taivaan Isälle. Hän on antanut terveyttä ja voimia perheen jäsenille. Iso ja ajallisia voimia kuluttava rakennusprojekti on valmis. Voimia ja siunausta tarvitaan tästäkin päivästä eteenpäin. Perheen isä toimi tekstinlukijana ja yhdessä laulettiin kotiin liittyviä virsiä ja lauluja. Lopuksi nautittiin runsaasta tarjoilusta.

Kirkkoherra siunasi kodin seuraavin sanoin: "Jumalan sanan mukaan, sillä, minkä Herra siunaa, on aina oleva siunaus. Tähän luottaen siunaan tämän kodin Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Olkoon tämä koti paikka, jossa kysytään ja seurataan Jumalan tahtoa. Vallitkoon teidän sydämissänne Kristuksen rakkaus."

Toivotamme Anna-Maria ja Jaakko Koskelon uudelle kodille ja koko perheelle Onnea ja Taivaan Isän siunausta!

Kuvat: Emmi Noponen ja Jaakko Koskelo