NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Operaatio Joulun lapsi KyyjärvelläOperaatio Joulun lapsi Kyyjärvellä

Operaatio Joulun lapsi Kyyjärvellä

1.11.2015 Kyyjärven seurakunta / Riitta Kytölä

Lahjojen saamisen ja antamisen aika - joulu - lähestyy! Annamme lahjoja rakkaimmille läheisille. Operaatio Joulun lapsi on projekti, joka vie lahjojen antamisen idean pitemmälle. Sen kautta on mahdollisuus antaa konkreettinen joululahja kenkälaatikossa lapselle , jota emme tunne ja joka asuu toisella puolella Eurooppaa, kurjissa olosuhteissa. Suomesta lähetetyt lahjat jaetaan Romanissa ja Moldoviassa.
Voit osallistua operaatioon täyttämällä kenkälaatikon yksin tai yhdessä ystävien kanssa alla olevien ohjeiden mukaan. Laatikoita ja ohjeita saa kirkkoherranvirastosta ja Kylätuvalta tai voit täyttää oman tavallisen kenkälaatikon ja koristella sen. Kanteen merkitään , onko paketti tarkoitettu työlle vai pojalle ja ikäryhmä 2-4-vuotiaalle, 5-9-vuotiaalle vai 10-14-vuotiaalle.
Tervetuloa kuulemaan lisää keräyksestä Kylätuvalle keskiviikkona 4.11. kello 11 alkaen!

Jokaiseen laatikkoon laitetaan:

-yksi isompi lelu (esim. nukke, nalle tai leikkiauto) ja  pienempi lelu (esim. hyppynaru, palapeli, taskulamppu)

-pipo, hanskat ja sukat sekä ohut pitkähihainen paita

-vihko, lyijy- ja värikyniä, teroitin ja penaali

-hammasharja (ostopakkauksessa), hammastahna, palasaippua

-hedelmäkarkkipussi (Tutti Frutti Passion tai Pihlajanmarja)

Lisäksi voit halutessasi laittaa muita lasta ilahduttavia tavaroita, jos laatikkoon mahtuu. Voit lisätä myös kortin, jossa on nimesi tai kuvan itsestäsi ja kirjoittaa lapselle viestin englanniksi.

Laatikkoon ei saa laittaa käytettyja tai rikkinäisiä tavaroita; sotaan, väkivaltaan tai taikuuteen viittaavia tavaroita, suklaata, salmiakkia, irtokarkkeja tai ruokaa, nesteitä tai voiteita, särkyviä tavaroita tai rahaa, puukkoja tai linkkuveitsiä.

Älä sulje laatikko teipillä, vaan narulla tai kuminauhalla!

Tuo valmis paketti kirkkoherranvirastoon sen aukioloaikoina ma 9-12 ke9-13 pe 9-12 tai muina aikoina sopimuksen mukaan soittamalla Riitalle p. 045-129 1622 viimeistään keskiviikkona 11.11.  Joten aika nopeasti pitää toimia! Mutta toimitaan Romanian ja Moldovian lasten jouluilon vuosi!

Lisätietoja voit katsoa osoitteesta www.joulunlapsi.fi. Helpoin tapa osallistua operaatioon on käydä kotisivuilla ja tehdä siellä 40 euron arvoinen virtuaalipaketti. Lisätietoja saa myös Oikarin Elinalta p.040-523 2140 tai Riitalta p.045- 129 1622.