NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Siionin Kannel tutuksi !?Siionin Kannel tutuksi !?

Siionin Kannel tutuksi !?

23.11.2015 Kyyjärven seurakunta / Riitta Kytölä

Tiistaina 24.11.kello 18 aletaan laulaa Siionin Kanteleen laulukirjaa läpi alusta alkaen. Lauluja lauletaan järjestyksessä niin monta kuin ehditään ja jaksetaan sopivasti yhden illan puitteissa. Tarkoituksena on pitää laulutilaisuuksia sopivin väliajoin, ei siis mitään maratonia. Illoissa pääasiassa on laulu, puheita ei pidetä, paitsi että omia muistoja ja kokemuksia lauluihin liittyen saa tieysti mielellään esittää.

Siionin Kannelhan on evankelisen liikkeen laulukirja, joka on monelle jo tuttu. Osittain samoja lauluja on myös esimerkiksi viidennen herätysliikkeen Viisikielisessä ja vapaiden suuntien Hengellisessä laulukirjassa. Veikkaanpa kuitenkin, että paljon on Siikkarissa myös lauluja, jotka ovat meille kaikille vieraita. 

Nyt kun uusi kirkkovuosi on alkamassa, on hyvä aloittaa alusta - adventti- ja joululauluista. Uskon, että varsinkin adventtilaulut ovat ihan vieraita.

Tervetuloa laulamaan Kannelta seurakuntasaliin. Ei tarvitse omistaa omaa laulukirjaa, vaan niitä saa käyttöön paikan päältä. Soi Kannel kaunis, soi!