NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Adventti aloitti uuden kirkkovuodenAdventti aloitti uuden kirkkovuoden

Adventti aloitti uuden kirkkovuoden

29.11.2015 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Adventtisunnuntaina Kyyjärven kirkossa oli perhejumalanpalvelus ja Diakoniatyön johtokunnan järjestämä kirkkokahvitus ja Joulumyyjäiset.

Kirkossa oli kovasti väkeä ja vielä enemmän netti-tv:n ääressä. Onneksi kaikki eivät olleet paikan päällä - muuten olisi ollut ahdasta. Adventtiaika ja joulun odotus aloitettiin virrellä "Nyt sytytämme kynttilän se liekkiin leimahtaa, me odotamme Jeesusta seimessä nukkuvaa." Adventtikirkon odotettu tapahtuma on "Hoosianna"- laulu, johon saimme kaikki yhtyä kuin konsanaan Jeesuksen ratsastaessa viimeisen kerran juhlittuna ja toivottuna  kuninkaana Jerusalemiin.

Jumalanpalveluksen toimittivat seurakunnan työntekijät, diakoniajohtokunnan jäsenet ja lasten lauluryhmä. Tervehdyssanta lausui Saara Vähämäki, tekstinlukijoina olivat Riitta Lahtinen ja Hannele Lampila. Lasten lauluryhmä lauloi kaksi reipasta laulua ja avustivat soittimilla päivän virren säestyksessä. Lauluryhmässä lauloivat: Maija Nissinen, Linnea Noponen, Noora Kainu, Leea Koskelo ja Eevert Noponen. Kolehdin kantoivat Leena Salama ja  Anneli Pölkki. Lähetys löytyy myös tämän verkkolehden videoarkistosta.

Torttukahvien jälkeen myyjäispöytä tyhjeni ja arpajaisvoittajat saivat voittonsa. Hyvää uutta kirkkovuotta ja adventin aikaa kaikille Nopolanewsin lukijoille!