NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kunnan rakennusinsinöörin/-mestarin virkaKunnan rakennusinsinöörin/-mestarin virka

Kunnan rakennusinsinöörin/-mestarin virka

1.9.2013 Kunta/L.Järvinen

Haettavana 6.9.2013 klo 15.00 mennessä

Kyyjärven kunta on eteenpäin suuntautuva ja vireä kunta pohjoisessa Keski-Suomessa. Sijaintimme kolmen maakunnan rajalla, valtateiden 13 ja 16 risteyksessä on liikenteellisesti erinomainen.  Meillä on hyvin työpaikkoja, laadukkaat palvelut ja hyvä asua ja elää.

Etsimme nyt joukkoomme osaavaa ja motivoitunutta henkilöä, jolla on vähintään rakennusmestarin koulutus, sekä riittävä perehtyneisyys kunnan teknisen toimen tehtäväalaan ja kunnallishallintoon.  Rakennustarkastajan pätevyys, kokemus rakennuttamisesta sekä kiinteistöjen kunto- ja ylläpidosta lasketaan hakijalle eduksi.  Edellytämme valittavalta myös hyviä henkilöstöjohtamistaitoja ja aktiivista kehittämisotetta.

Viranhaltija tulee toimimaan teknisen toimen osastopäällikkönä ja  tehtäväkenttään kuuluu monipuolisesti teknisen toimen eri tehtävät,  sekä vastuuhenkilönä toimiminen kunnallisessa vuokrataloyhtiössä . Toimenkuva voi tarkentua valittavan henkilön ja mahdollisten organisaatiomuutosten mukaan. Palkkaus määräytyy teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset osoitteeseen www.kuntarekry.fi  6.9.2013 klo 15.00 mennessä. 

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Eero Ylitalo 044 459 7001

Kyyjärvellä 12.8.2013

Kunnanhallitus