NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Viitasaarella tapahtuu! - Keksintöjen Viikko 20.9 - 21.9Viitasaarella tapahtuu! - Keksintöjen Viikko 20.9 - 21.9

Viitasaarella tapahtuu! - Keksintöjen Viikko 20.9 - 21.9

1.9.2013 Kyyjärven mediamylläri ry /Aaro Toppinen

Valtakunnallinen Keksintöjen Viikko - tapahtuma järjestetään Viitasaarella jo seitsemännen kerran 19.-21.9.2013.
Yleisölle avoimet päivät ovat 20.-21.9.2013. Kyyjärven mediamyllärit välittää tapahtuman tunnelmia Nopola Newsin nettiTV:n välityksellä ja iptv-lähetyksenä.

Tämän vuoden Keksintöjen Viikon tapahtumia voi seurata maailmanlaajuisesti Nopola News nettiTV:stä osoitteessa www.nopolanews.fi. Kaksipäiväinen suora lähetys Viitasaari Areenalta sisältää paljon mielenkiintoista katsottavaa mm. innovaatioiden esittelyjä ja keksijöiden haastatteluja. Lisäksi suoraa lähetystä voi seurata Nopola Newsin omalla IPTV-kanavalla kuin myös lähes kymmenen operaattorin verkossa Suomessa.

KEKSINTÖJEN VIIKKOLLA TAPAHTUU

Keksintöjen Viikko kokoaa saman katon alle keksijöitä, valmistajia, jakelukanavien edustajia, rahoittajia sekä palveluntuottajia ja tarjoaa näin erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen.

Ideakilpailu

Aiempien vuosien erinomaisten tulosten rohkaisemana tänäkin vuonna Keksintöjen Viikon yhteydessä haetaan uusia tuoteideoita kaikille avoimen ideakilpailun kautta. Kilpailun tavoitteena on edistää tuotekehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä auttaa tapahtuman yhteistyökumppaneita löytämään uusia tuotteita. Lisätietoa löydät osoitteesta www.keksintojenviikko.fi .

Puolan vientiklinikka torstaina 19.9.

Puolan vientiklinikka -tilaisuus on osa Kehittämisyhtiö Witaksen Innovate-hanketta, jonka tavoitteena on edistää seutukunnan yritysten ja mm. Keksintöjen Viikko -tapahtuman kansainvälistä verkostoitumista. Kehittämisyhtiö Witas Oy:n virallinen yhteistyökumppani, Boleslaw Ludwiczak Puolasta, tulee kertomaan maansa liiketoimintaympäristöstä sekä alueen markkinoiden tarjoamista mahdollisuuksista. Käytännön kokemuksia Puolan markkinoilla toimimisesta jakaa kuulijoille Pisla Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kuivalainen sekä Kimmo Villman Kuljetus Villman Oy:stä.

Aineettomat oikeudet koulutusta perjantaina 20.9.

Suomen Keksijäin Keskusliitto KEKE ry järjestää maksuttoman IPR-koulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille konkreettisia valmiuksia keksintö- ja innovaatiotoimintaan, erityisesti aineettoman omaisuuden tiedostamiseen ja hallintaan. Koulutus on suunnattu pk-yrittäjille, keksijöille ja innovaatioalan opiskelijoille. Koulutukseen otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ideasta kaupalliseksi tuotteeksi perjantaina 20.9.

Mikko Saikkonen tutustuttaa kuulijan IBA Innovaatiopankin toimintaan todellisen tuotekehitysesimerkin avulla. Kuulemme, kuinka arkipäiväisen ongelman ratkaisu synnytti idean joka IBA Innovaatiopankin
avustuksella päätyi Pisla Oy:n tuotantoon.


Bisnesenkelit keksintöjen ja uuden yritystoiminnan tukena, perjantaina 20.9.

Sami Etula, Etula Group Oy:stä valottaa puheenvuorossaan bisnesenkeleiden roolia keksintöjen ja uuden yritystoiminnan tukena. Hän kertoo mm. mitä enkelisijoittaminen on, kuinka hakea sijoitusta ja mitkä asiat on oltava kunnossa ennen sijoituksen hakemista.
Etula Group Oy on osaamispääomasijoittamiseen keskittynyt perheyhtiö joka etsii ja työstää rahoituskelpoisia yritysaihioita sijoittajien saataville vahvalla sitoutumisella ja riskin jakamisella. Aiheeseen liittyen Sami Etulalle on mahdollista varata puolen tunnin mittainen henkilökohtainen neuvotteluaika. Ajanvaraukset etukäteen numerosta 044 577 6385 tai 044 459 6833.

Eväitä työelämään puheenvuoro perjantaina 20.9.

Avoin tilaisuus, jossa keskustellaan siitä, mitä tämän päivän työelämässä menestymiseen vaaditaan.
Kutsuvieraina lukiolaiset ja seutukunnan lukioiden työelämätiimiläiset.

VIP-ilta perjantaina 20.9.

Viitasaaren kaupungin kutsuvierastilaisuudessa näytteilleasettajille ja yhteistyökumppaneille
verkostoidutaan Keksintöjen Viikko -tapahtuman hengessä herkullisen buffetpöydän äärellä. Kutsut
tilaisuuteen lähetetään asianomaisille lähempänä tapahtumaa.

ThinkSuomi - "enemmän kuin ajatus" lauantaina 21.9.

Täysin uudentyyppinen menetelmä ja palvelu saada ideasi tuotteeksi maailmalle alan asiantuntijoiden
kanssa. Parhaimmillaan ilman omaa työpanosta, rahaa tai ajan tuhlausta. Pelkkä ajatus riittää! ThinkSuomi
konseptin esittelee Tapani Tirkkonen.

Syysmarkkinat, koko perheen oheistapahtuma Viitasaaren torilla perjantaina 20.9.

Viitasaaren Yrittäjien oheistapahtuma Viitasaaren torilla tarjoaa monenlaista mukavaa koko perheelle.
Myyntikojuja, paikallisten yritysten tuote-esittelyjä ja tarjouksia, herkkuja, peräkonttikirppis jne.

Keksintöjen Viikko kansainvälistyy

Tapahtuma kokosi viime vuonna näytteilleasettajia Suomen lisäksi myös Ruotsista ja Virosta. Tänäkin vuonna tapahtumaan odotetaan useita kansainvälisiä näytteilleasettajia mm. Baltian maista ja Puolasta.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi nyt käynnissä

Jos sinulla on idea tai tuote, joka ei ole ollut aiemmin esillä Keksintöjen Viikko -tapahtumassa, ilmoittaudu mukaan näytteilleasettajaksi osoitteessa www.keksintojenviikko.fi tai soita puh. 044 577 6385.

HUOM!
Ilmoittautumisaika päättyy 6.9.2013. Messuosaston hinta on € 50,00 (alv 0%). Muistathan huolehtia keksintösi riittävästä suojaamisesta. Osastopaikkoja on rajoitetusti ja tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden valita näytteilleasettajat.
Ohjelmamuutokset mahdollisia.

Keksintöjen Viikon ohjelman tarkentumista voit seurata tapahtuman kotisivuilla www.keksintojenviikko.fi. Edellä mainittuihin tapahtumiin voit ilmoittautua puhelimitse 044 577 6385 tai 044 459 6833. Voit ilmoittautua mukaan myös sähköpostitse keksintojenviikko@witas.fi

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Kehittämisyhtiö Witas Oy
puh. 044 577 6385
keksintojenviikko@witas.fi
www.keksintojenviikko.fi

Media ja tiedottaminen:
Kehittämisyhtiö Witas Oy
Markkinointiassistentti Marja Vähäsarja
puh. 044 459 6833
marja.vahasarja@witas.fi