NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Alajärven Rengashuolto Oy:n ja Kantosen Takomo&Pänttäämön yhteistyö laajenee.Alajärven Rengashuolto Oy:n ja Kantosen Takomo&Pänttäämön yhteistyö laajenee.

Alajärven Rengashuolto Oy:n ja Kantosen Takomo&Pänttäämön yhteistyö laajenee.

1.9.2013 Kulttuuritoimi Suvi Kantonen

Alajärven Rengashuolto avaa uuden toimipisteen Kyyjärvelle. Yhteistyö Kantosen Takomo& Pänttäämön kanssa laajenee, jonka myötä asiakkaita pystytään palvelemaan entistä joustavammin ja myös uusia tuotteita on tarjottavissa, niin, ettei aina tarvitse lähteä hakemaan varaosia muualta.

Jari Hämeenniemi Alajärven Rengashuollosta kertoo, että toimipisteen myötä rengas-, korjaamo-ja varaosapalvelut laajenevat ja yhteistyöllä asiakkaita pystytään palvelemaan kummassakin toimipisteessä paremmin. Alajärveltä voidaan esim. tuoda ilmastointihuoltolaitteet Kyyjärvelle, jolloin asiakkaan ei tarvi lähteä tekemään ilmastointihuoltoa Alajärvelle. Uuden toimipisteen avaus vaatii toki henkilökunnan lisäystä, ja kun meillä on Alajärvellä hyvät varastot renkaista ja varaosista, niin tarvittaessa ne saadaan Kyyjärvelle vaikka saman päivän aikana. Hämeenniemi lupaa myös lisätä Kyyjärven toimipisteeseen varastoa tarpeen mukaan. Asiakkailta toivotaan palautetta, millaisia palveluja toimipisteeseen toivotaan, esim. millaisia tuotteita haluttaisiin myyntiin jne.
Keskiviikkona 28.8 vietetään markkinapäivää uudessa toimipisteessä Kantosen Takomo& Pänttäämön tiloissa klo 10-17. Luvassa on ainakin pullakahvit, arvontaa, jossa on pääpalkintona talvirengassarja , sekä muita hyviä palkintoja. Rengastarjoukset kannattaa kysyä samalla, sillä syyskuun loppuun asti on voimassa hyvä rengastarjous. Lisäksi paikalla on Trilingin edustaja, joka esittelee moottorisahaketjuja ja halukkaat pääsevät kokeilemaan koesahaustakin. Ketjut ja laipat myös markkinapäivänä tarjoushintaan. Jari Hämeenniemi  Alajärven Rengashuollosta on itsekin paikalla keskiviikkona, joten tervetuloa tutustumaan ja kyselemään palveluista lisää.