NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Syksyinen tervehdys hieronnan ja urheilun ystäville!Syksyinen tervehdys hieronnan ja urheilun ystäville!

Syksyinen tervehdys hieronnan ja urheilun ystäville!

2.9.2013 Eevaliisa Hakola / Juttuvinkki / Ilari Huttula

Urheiluhieroja Ilari Huttulan tervehdys Kyyjärven alueen ihmisille.

Kalenteri kääntyi syyskuun puolelle ja se kertoo paitsi syksyn tulosta myös siitä, että Kyyjärvellä on taas mahdollisuus laadukkaaseen urheiluhierontaan! Aloitan Kyyjärven fysikaalisen hoitolaitoksen tiloissa syyskuun 7. päivänä aina toukokuun loppuun kestävän viikoittaisen päivystyksen. Päivystyspäivä tänä talvena on joka viikon lauantai, koska viikonloppuhierojalle kuulemma on suurtakin tarvetta. Eli hieronnan puolella autan joka lauantai heti ensi viikonlopusta alkaen.

Menneiltä vuosilta minulla on laaja kokemuspohja työelämän lihasperäisistä ongelmista. Olit sitten toimistotyöntekijä tai ruumiillisen työn raataja, lihaksistolliseen ongelmaan on aina olemassa ratkaisu ja hoito! Tule siis hierontaan, älä paini kivuissa ja menetä yöuniasi. Kivuton elämä parantaa elämänlaatua.

Lisäksi käytössäni on fysikaalisen hoitolaitoksen oma kuntosali. Tämän talven teemaksi olenkin valinnut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja elämänlaadun muuttamisen. Myyn edullisia paketteja kuntoilusta kiinnostuneille ihmisille, jotka haluavat uutta suuntaa omaan kuntoiluunsa. Työkaluja minulla on valmennukseen laaja skaala, valmennukseen tulevan ei tarvitse olla huippu-urheilija vaan voit olla vaikka täysin kokematon kuntoilun ja urheilun saralla. Myös kokeneillekin kuntoilijoille minulla on sananen jaettavana. Kysy hintaa hieronta-valmennuspaketille! Myös 2-3 hengen ryhmät ovat mahdollisia ja ne ovat myös henkilöä kohden hieman edullisempia.

Jos kaipaat hierontaa tai valmennusta tai vaikkapa koko talven kestävää hyvinvointipakettia, niin soita 0400 343 653 Hoidetaan lihakset kuntoon, suupielet ylöspäin ja kroppa uuteen kuosiin ennen kesää 2014! :)

Terveisin: Ilari Huttula, Koulutettu urheiluhieroja