NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Hanskat tiskiin...Hanskat tiskiin...

Hanskat tiskiin...

5.9.2013 Kyyjärven yrittäjät & kunta / Jaakko Uusisalo & Aaro Toppinen

Ei sentään vaan tänään 5.9 nostetaan liput salkoon valtakunnallisen Yrittäjän päivän merkeissä!

Syyskuun 5. päivänä vietetään jo perinteiseksi muodostunutta valtakunnallista Yrittäjän päivää. Tämän vuoden teemana on Suomen yrittäjät -sivuston mukaan yrittäjien ja kuntien välisen yhteistyön tiivistäminen. Paikalliset yrittäjäyhdistykset ovat kutsuneet valtuustot koolle pohtimaan yhdessä elinvoiman lisäämistä ja yli 200 Suomen kunnassa ja kaupungissa näin tapahtuu joko kyseisenä päivänä tai samalla viikolla. Tempauksen tavoitteena on, että yrittäjät yhdessä kuntapäättäjien kanssa saisivat aikaan pysyviä tuloksia elinkeinopolitiikassa ja elinvoiman turvaamisessa käynissä olevalla vaalikaudella. Hieno tavoite ja kannatettava idea.

Kyyjärven valtuusto kookoontuu puolestaan ensi maanantaina 9.9 sopivasti Yrittäjän päivän jälkimainingeissa. Kuten nettiTV-lähetyksissä olemme usein saaneet kuulla, yrittäjyys ja yrittäminen nousevat hyvin usein keskuteluissa esiin myös Kyyjärven valtuustossa ja niin varmaan nytkin. Tosin tällä kertaa vasta valtuuston iltakoulussa tehtäneen linjauksia pitkälle tulevaisuuteen ja annetaan kunnanhallitukselle eväitä asioiden valmisteluun. Yrittäjyysteema on varmasti vahvasti esillä näissä keskusteluissa.

Hyvää Yrittäjän päivää kaikille yrittäjille, yrittäjäksi aikoville ja tietenkin asiakkaille. Hankkimalla tuotteet ja palvelut omasta kunnasta tai seutukunnalta, tuet paikallista yritysttoimintaa, työllisyyttä ja alueemme hyvinvointia ja näin taataan monipuoliset palvelut myös tulevaisuudessa.

Yhteen hiileen puhaltamisesta on kyse - ei mistään muusta!

Kyyjärven yrittäjät ry / Jaakko Uusisalo, puheenjohtaja

Lisätietoa Suomen Yrittäjät -sivustolta tästä linkistä.