NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
RevontuliaRevontulia

Revontulia

18.3.2013 Eki Holmberg/Kyyjärven kameraseura

"Ketun häntä" on liehunut iltataivaalla

Tiistaina ( 19.03 klo 19.00) kameraseuran kerhoillassa saatetaan  (todennäköisesti) ihailla ja ihmetellä näyttäviä "taivaantulia". Tämän viikon uutiset ovat kertoneet mahtavista revontulista  joita on voinut ihailla kaikialla  suomessa. Kuvaajat ovat tieteenkin  pakkasta uhmaten olleet ulkona yömyöhään taivaita tähyilemässä. Kyyjärven kuvaharrastajat eivät ole olleet "pekkaa pahempia" vaan taivaalle on tähyilty ja tulostakin on tullut. Tiistain kerhoillassa  saamme mitä ilmeisemmin ihmetellä iltojen otoksia.

Viimepäivinä on myös aurinko hellinyt ulkoilijoita. Ns. kova aurinko ja jyrkät varjot eivät välttämättä ole  kaikien kuvaharrastajien mieleen, mutta  jyrkät varjot ja lumikiteiden kimmellys   ei  oikein onnistu pilvisellä ilmalla.  Kannattaa siis kokeilla niinkauen kuin meillä on aurinkoisia päiviä.

Kameraseurassa ei ole ovet lukossa vaan meillä on avoimet ovet kaikille kuvaamisesta kiinnostuneille  tai kuvista kiinnostuneille. Kuten jo aiemmin totesin, tiistaina saamme  ilmeisesti tutkailla revontulikuvia.  Jos aikaa on ,poiketkaapa tutustumassa  . Aloitamme  klo 19.00

 Kyy Eki