NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Poikolan koti siunattiinPoikolan koti siunattiin

Poikolan koti siunattiin

1.4.2013 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Tiina ja Juha Poikolan uudistettu koti siunattiin Ohramäessä Pääsiäispäivän iltana 31.3.2013.

Tiina ja Juha Poikolan koti, "Huvikumpu", Ohramäessä täyttyi tupaantuliaisvieraista Pääsiäisiltana. Kodin isä Juha Poikola toivotti aluksi kaikki tervetulleeksi heidän kotiinsa. Kodin siunauksen ja puheen piti khra Olavi Vallivaara, kanttori Minna Erkkilä säesti ja johti virrenveisuuta, joka kajahti kuuluvasti monesta suusta. Kirkkoherra puhui kodin merkityksestä. Kodin onni ei ole kiinni ulkonaisesta hyvästä. Onnellinen koti on se, missä heikoinkin perheenjäsen kokee rakkautta ja hyväksyntää. Missä viimeisenä sanana kuuluu epäonnistuneelle kaikkien syntienanteeksiantamus ylösnousseen Jeesuksen nimessä ja sovintoveressä, Jumalan armon elävä viesti. Kirkkoherra puhui myös pääsiäisen merkityksestä meille. Poikolan uudistettu koti siunattiin seuraavin sanoin:

 "Jumala on hyvyydessään antanut teille tämän kodin.Jumalan sanan mukaan sillä, minkä Herra siunaa, on aina oleva siunaus. Tähän luottaen siunaan tämän kodin Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Olkoon tämä koti paikka, jossa kysytään ja seurataan Jumalan tahtoa. Vallitkoon teidän sydämissänne Kristuksen rakkaus."

Siunauksen jälkeen juotiin kahvit monien herkkujen kera. Toivotamme Tiina ja Juha Poikolan uudistetulle kodille ja koko perheelle Onnea ja Taivaan Isän siunausta!