NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Meidän kylän kirkkopyhäMeidän kylän kirkkopyhä

Meidän kylän kirkkopyhä

13.4.2013 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Ensi sunnuntaina 14.4.klo 10 on Kirkonkylän eteläisen alueen kirkkopyhä. Kinkeripiirin raja kulkee Nopolan joesta-Tervaniemeen ja Kyyjärven rannasta hautausmaalle. Koittakaa kylälääset "jengata" ittiänne Könkkälän mäelle päin! Kaikki muutkin on toki tervetulleita eikä teiltä vaarita mitään palveluksia. Saatta tulla valamihin päälle ja kahvitkin tarjotaan lähtijääseksi. Ei kirkkoa ole rakennettu 60-vuotta sitten turhan tähären, vaan käyttyä varten.

Ensi pyhäpäivä on "Hyvän Paimenen" sunnuntai. Meidän kylän väki on toimittamassa jumalanpalvelusta ja kirkkokahvit laittamassa. Sirkka Lautanen lausuu tervehdyssanat. Tekstinlukijoina ovat: Eila Koskinen ja Martta Aaltonen. Kolehdin kantavat: Maija Tarvainen ja Eila Kainu. Yllekirjoittanut toimittaa liturgian ja saarnaa. Lukkari Minna hoitaa musiikkipuolen yhdessä lapsikuoron kanssa ja Alpo vävynsä kanssa hoitelee suntion hommat.

Kaukana asuvat, huonokuntooset ja vaivaaset saa kuunnella ja katsella tietokoneelta. Semmoisen mahdollistaa Mediamyllärit.