NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kirkkokuoro kutsuu uusia laulajiaKirkkokuoro kutsuu uusia laulajia

Kirkkokuoro kutsuu uusia laulajia

1.9.2013 Kyyjärven seurakunta/Minna Erkkilä

Kyyjärven seurakunnassa eletään juhlavuotta. Syyskuun lopulla on piispantarkastus ja joulukuussa kirkkorakennuksen 60-vuotisjuhla. Kirkkokuoro on luonnollisesti näissä tapahtumissa mukana.

Syksyn toiminta on taas kuoronkin osalta käynnistymässä ja valmistaudumme harjoituksissa yllä mainittuihin juhliin. Kuoron laulajamäärä on tällä hetkellä monistakin syistä johtuen melko pieni, vain 13 laulajaa. Voiko näin pientä joukkoa enää kuoroksi kutsuakaan? Ehkä olemme vain lauluryhmä. Siksi esitämmekin nyt vakavan toivomuksen, että saisimme kuoroon uusia laulajia.

Ei tarvitse sitoutua ”loppuiäkseen” jokaviikkoisiin harjoituksiin ja esiintymisiin. Me tarvitsemme sinua nyt! Tule avustajaksi näihin loppuvuoden projekteihin, piispantarkastuksen juhlamessuun ja kirkon vuosijuhlaan. Voit rauhassa kokeilla ja tunnustella, olisiko tämä juuri sinun oma juttusi ja haluatko jatkaa kuoroharrastusta mahdollisesti tämän jälkeenkin.

Kuoro harjoittelee toistaiseksi keskiviikkoiltaisin klo 18, mutta ajankohta voi syksyn edetessä muuttua. Nopolanews pitää tässäkin ajan tasalla.

Tervetuloa harjoituksiin jo ensi keskiviikkona 28.8.

Yllä oleva kuva on otettu v.2008 vanhoina, hyvinä aikoina, jolloin kuoromme oli vielä kohtalaisen suuri.