NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kirkkoneuvosto tyytyväisellä mielelläKirkkoneuvosto tyytyväisellä mielellä

Kirkkoneuvosto tyytyväisellä mielellä

2.9.2013 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Kirkkoneuvosto kokoontui tyytyväisin mielin. Kesän toiminnot ja hankkeet toteutuivat.

Pappila sai uuden katon, kirkon aita on kunnostettu, verottaja oikoo viime vuoden huonoja jako-osuuksia verotuksessa  ja metsän hakkuu on toteutumassa. Toiminnallisesti saatiin viettää monta hienoa seurakunnan järjestämää juhlaa luonnon keskellä ja kirkossa. Seurakunnan lähettämiin netti-jumalanpalveluksiin on löytynyt sponsoreita. Onhan näissä paljon kiitoksen aiheita.

Kirkkoneuvosto päätti myydä omistamansa huoneiston Asunto Oy Riihipellosta eniten tarjonneelle Tomi Parkkoselle. Ostotarjouksen jätti viisi henkilöä. Kirkkoneuvosto myönsi ehtoollisenjako-oikeuden suntioksi opiskelevalle Juha Humalajoelle. Kirkkoneuvosto hyväksyi piispantarkastuksen ohjelman 27-29.9. Kirkkoneuvosto antoi arvion seurakunnan tilasta ja toiminnasta piispantarkastusta varten. Hyväksyttiin syksyn jumalanpalvelussuunnitelma ja kolehdit. Kunnan ja seurakunnan luottamushenkilöitten kirkkopyhä on 13.10. ja kirkon valmistumisen 60-vuotisjuhlia vietetään  sunnuntaina 15.12.

Kirkkoneuvosto merkitsi myös kiitollisuudella tiedoksi, että Liisa ja Esko Poranen ovat tehneet seurakunnalle lahjoituksen. Samoin Salme Tanskanen lahjoittaa seurakunnalle vitriinikaapin seurakunnan omistamia maljakkoja varten.

Kirkkoneuvosto päätti tehdä oikaisuvaatimuksen Harsunkankaan soranoton jatkumisesta. Se sijaitsee pohjavesialueella ja tärkeällä virkistymisalueella.